Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Turneringslederuddannelsen

 

Turneringslederuddannelsen har skiftet struktur i 2023.

Der har vist sig et behov for en modernisering, da den gamle struktur som var modulopbygget aldrig helt fik fodfæste.

Nedenfor kan du læse mere om den nye turneringslederuddannelse.

 

Blok 1 (Klubturneringsleder)

Lige netop med Blok 1 sker der ikke den store forandring, da dette har været en succes. Blok 1 vil derfor bestå af de kendte tre moduler (modul 1, modul 2 og modul 3), der vil dog foregå løbende justeringer. 

Blokken indeholder 3 heldagskurser, hvor man har ét modul på én dag. Efter denne blok er man klar til at dømme det meste på klubniveau. Der er på den sidste dag mulighed for en certificering som autoriseret klubturneringsleder.

Læs indholdsbeskrivelsen af Blok 1 her.

 

Blok 2 (Distrikts- og Kredsturneringsleder)

Blok 2 indeholder et weekendkursus (lørdag-søndag). 

Målgruppen er dem der kunne tænke sig at dømme på distrikts- og kredsniveau, eller blot vide mere, og yderligere dygtiggøre sig. Underviserne her dømmer selv på forbundsniveau.

Læs indholdsbeskrivelsen af Blok 2 her.

 

Blok 3 (Til dem der gerne vil dømme på forbundsniveau)

Blok 3 vil blive afviklet som to weekendkurser.

Underviserne her dømmer selv på forbunds- og internationalt niveau.

 

 

Udover de tre blokke eksisterer der fortsat et brush-up/opfølgningskursus af en dags varighed. Dette kursus repeterer blok 1 stof, med en vis vægt på de sværeste emner heri. 

Hvem der allerede er certificerede klubturneringsledere og hvem der i øvrigt er autoriserede til at undervise i dette kan ses her.
(Hvis du allerede er certificeret klubturneringsleder, men ikke er registreret på listen, og ønsker dette, så skriv til sekretariatet på dbf@bridge.dk).

Hvis du har spørgsmål til turneringslederuddannelsen så kontakt den fagansvarlige: Jørn Plet på 2334 6981 eller plet@c.dk