Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

BridgeBaseOnline (BBO)

 

BBO (BridgeBaseOnline) er et forum på internettet for bridgespillere fra hele verden, i alle aldre og på alle niveauer.

Det er muligt at spille turneringer, både individuelle, par- og holdturneringer, meldetræne med sin makker, spille mod mennesker på den anden side af kloden, sågar mod robotter, og ikke mindst er det chancen for at følge de største danske mesterskaber og mest prestigefyldte udenlandske turneringer som EM, VM og de amerikanske mesterskaber.
 
Ofte kan du se stjernerne træne, og der er næsten altid danske topspillere online, hvis du gerne vil ugle dem. Alle "stjerner" er markeret med en stjerne, så derfor er det nemt at finde frem til dem.

Der er ligeledes skabt en BBO-app, så du kan se bridge fra din mobiltelefon.

Tjenesten er ganske gratis og åben for alle. Du finder BBO her www.bridgebase.com

Vi har samlet en masse omkring BBO for medlemmer, som du kan læse mere om her.

Hvis du er en klub, så læs om mulighederne her.

 

DBf på BBO

Danmarks Bridgeforbund arrangerer Danish Dynamite-parturneringer på BBO, hvor der er mulighed for at vinde bronzepoint.

Læs mere om dynamit-turneringer her. 

 

BBO-vejledninger

Vejledning til nye brugere

Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med BBO (og Funbridge) i vores vejledning. Den forklarer både, hvordan du gør på på PC og på telefon. 

Download den her.

 

Spil turnering med din makker

Hvis du vil spille turneringer på BBO, har vi udarbejdet videoer, som forklarer, hvordan du tilmelder dig en turnering. Hvis du allerede har en makker, kan du se her hvordan her eller tryk på billedet nedenfor. 

 

Spil turnering uden makker

Du kan også tilmelde dig en liste for spillere, der søger en makker til en bestemt turnering. Se hvordan her eller tryk på billedet nedenfor. 

 

Indsæt penge på BBO-konto

Nogle af turneringerne på BBO koster penge. Du kan se en video her, der forklarer, hvordan du indsætter penge på en konto hos BBO. Du kan også trykke på billedet nedenfor, og videoen starter. 

OBS. Vi anbefaler at indbetale penge via BBO's website og ikke via appen, da dollarkursen er mest fordelagtig via websiden.

 

Holdkampe på BBO

På BBO kan du også spille holdkampe, hvor to hold med fire spillere hver møder hinanden. Det kræver mindst 150 logins, hvis du selv vil oprette holdkampe. Du kan læse, hvordan du gør her, eller du kan se en video om det samme her. Efter holdkampen kan du analysere resultaterne. Se hvordan her.

Når du har spillet på BBO (både almindelige borde, holdkampe og turneringer), har du mulighed for efterfølgende at gennemgå spillene. Du kan endda se en analyse af kontraktens skæbne kort for kort, efterhånden som de bliver spillet. Få instruktion i, hvordan du gør her i en video, som Jørgen Junge har produceret.

 

Meldetræning på BBO

Du har mulighed for, sammen med din makker, at træne jeres system, så I kan blive bedre og få systemaftalerne helt på plads. 

Læs mere om det og tilgå dokumentet  her (bemærk kræver login)

 

Engelsk ordbog

Kommunikationen på BBO foregår primært på engelsk. Bertel Lund Hansen har udarbejdet en ordbog over gængse bridgeudtryk på engelsk (og tysk). Se ordbogen her

Se også diverse vejledninger til hvordan du tilmelder dig en turnering med og uden makker samt hvordan du indbetaler penge på din BBO konto