Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Innovationsforum 

 

Siden er sidst redigeret torsdag d. 24. juni 2021

 

Efter klubdagen i november 2019 var det et vigtigt fokusområde at sikre klubberne et solidt ejerskab til udvikling og innovation i DBf’s udvalgsstruktur. Derfor blev det besluttet at omdefinere Breddeudvalget til et Innovationsforum med større fokus på at afprøve nye tiltag og danne netværk mellem DBf’s klubber og skabe større grundlag for videndeling.

Corona-situationen forsinkede processen med etableringen af Innovationsforum, men i januar 2021 holdt forummet deres første møde. 

På denne side vil du kunne følge med i Innovationsforums arbejde og andre spændende tiltag i DBf. Siden opdateres jævnligt, og det nyeste vil altid komme øverst. Nederst kan du også se opsamlingen fra klubdagen 2019.

Vil I være med?
Har I en god idé eller en drøm, I gerne vil afprøve i jeres klub? Gør I tingene på en måde, I gerne vil dele med andre? Så meld jer endelig til ved at sende en mail til dbf@bridge.dk eller ring til udviklings- og klubkonsulent Louise Pedersen på 9363 8117.

 

Forum for inspiration og videndeling - klik her for at tilgå

Brug endelig også forummet inspiration - i forummet er det muligt at dele og efterspørge gode ideer til dilemmaer eller udfordringer, som I møder ude i klubberne.

Inspirationspjece til klubber

Torsdag d. 24. juni udsendte Innovationsforum et brev samt pjece til alle klubber. Håbet er, at I i klubben tager en drøftelse omkring rekruttering og fastholdelse af medlemmer. 

Inspirationspjece til bridgeklubber kan læses her.

Pjecen bliver løbende revideret, så har din klub input, så send dem endelig til dbf@bridge.dk 

Materiale til klubber

På www.bridgensdag.dk eller på denne side, er der masser af materiale til download og inspiration, som der nævnes i pjecen. Ligesom sekretariatet altid er klar på at hjælpe med specifikt materiale til netop din klub eller med generel råd og vejledning.

Online bridgeundervisning i klubber

Innovationsforum ønsker at hjælpe klubber, der ikke selv har ressourcerne/muligheden for at lave begynderundervisning i klubben ved at hjælpe flere med at gøre det sammen online. 

Der er udsendt et brev til bridgelærere (som du kan læse her) og til klubberne (som du kan læse her). 

Status er lige nu, at vi er ved at indhente tilbagemeldinger fra klubber samt bridgelærere. 

 

Dansktoppen

Dansktoppen er stærkt inspireret af den amerikanske Commongame. 

Ideen er at alle klubber (fx mandag aften) spille de samme kort på en klubaften som det kendes fra Klubsølv. Således kan der, udover en klubvinder, også udpeges distrikt- og landsvindere. 

Efter spillene offentliggøres alle resultater og kortfordelinger, hvor ca. 25 % af spillene vil blive kommenteret af en ekspert/bridgelærer.

Til hver aften vil der etavleres et forum hvor man efterfølgende stille spørgsmål til og diskutere spillene. 

Fordele ved at etablere Dansktoppen

  • der kan således også spilles om sølv og guld point på en klubaften.
  • en markant fordel ved at spille i DBf klub

Er du interesseret i hvad det er for noget, kan du se og læse mere på det amerikanske Coomongame: https://bridgewinners.com/commongame/

Status: Indledende undersøgelser omkring integrering med BridgeCentral er i gang. 

 

Virtuel bridgeklub

Dannelsen af en virtuel klub har haft stiftende generalforsamling. Der afventes nu en ansøgning om optagelse i DBf.

 

Klubdag 2022

Innovationsforum arbejder også på at invitere til klubdag i 2022, som opfølgning på den fantastiske klubdag vi havde tilbage i 2019. 

Opsamling fra Klubdagen 2019