Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Innovationsforum 

 

Siden er sidst redigeret januar 2023

 

Innovationsforum er nedlagt og nedenfor ses det materiale der er udviklet i regi i forummet. 

Nederst på siden kan du se opsamlingen fra klubdagen 2019.

 

Forum for inspiration og videndeling - klik her for at tilgå

Brug endelig også forummet inspiration - i forummet er det muligt at dele og efterspørge gode ideer til dilemmaer eller udfordringer, som I møder ude i klubberne.

Inspirationspjece til klubber

Torsdag d. 24. juni udsendte Innovationsforum et brev samt pjece til alle klubber. Håbet er, at I i klubben tager en drøftelse omkring rekruttering og fastholdelse af medlemmer. 

Inspirationspjece til bridgeklubber kan læses her.

Pjecen bliver løbende revideret, så har din klub input, så send dem endelig til dbf@bridge.dk 

Materiale til klubber

På www.bridgensdag.dk eller på denne side, er der masser af materiale til download og inspiration, som der nævnes i pjecen. Ligesom sekretariatet altid er klar på at hjælpe med specifikt materiale til netop din klub eller med generel råd og vejledning.

Online bridgeundervisning 

Innovationsforum ønsker at hjælpe klubber, der ikke selv har ressourcerne/muligheden for at lave begynderundervisning i klubben ved at hjælpe flere med at gøre det sammen online. 

Der er udsendt et brev til bridgelærere (som du kan læse her) og til klubberne (som du kan læse her). 

Status er at vi netop har afsluttet et forløb, mens to nye hold netop er startet. Vi har løbende kurser der starter op, og du kan læse det nyeste på denne side

 

En snak om makkerdannelser 

Innovationsforum vil gerne opfordre til, at få startet en dialog hos klubbens medlemmer omkring makkerskaber og til allerede i februar at bringe emnet makkerskab i næste sæson på banen.

Der er d. 24. janaur udsendt et brev til alle klubber, et opslag til ophæng i klubben samt et spørgeskema man kan bruge som er eller lade sig inspirere af. Spørgeskemaet kommer både med og uden flettefunktion.

 

Virtuel bridgeklub

Dannelsen af en virtuel klub har haft stiftende generalforsamling og er optaget i Danmarks Bridgeforbund. Læs mere om den virtuelle klub Cyberbridge på deres hjemmeside her: www.bridge.dk/2179/

 

Klubdag 2022

DBf og Innovationsforum inviterer til Klubdag lørdag den 12. november 2022 på hotel Fredericia i Fredericia. Dagen begynder kl. ca. 10.30 og slutter med middag og bridgeturnering. Udgifterne til selve klubdagen afholdes af DBf, mens klubberne selv skal afholde udgift til overnatning og kørsel.

Vi vender tilbage med mere info i det nye år.

Opsamling fra Klubdagen 2019

 

Dansktoppen

Dansktoppen er stærkt inspireret af den amerikanske Commongame. 

Ideen er at alle klubber (fx mandag aften) spille de samme kort på en klubaften som det kendes fra Klubsølv. Således kan der, udover en klubvinder, også udpeges distrikt- og landsvindere. 

Efter spillene offentliggøres alle resultater og kortfordelinger, hvor ca. 25 % af spillene vil blive kommenteret af en ekspert/bridgelærer.

Til hver aften vil der etavleres et forum hvor man efterfølgende stille spørgsmål til og diskutere spillene. 

Fordele ved at etablere Dansktoppen

  • der kan således også spilles om sølv og guld point på en klubaften.
  • en markant fordel ved at spille i DBf klub

Er du interesseret i hvad det er for noget, kan du se og læse mere på det amerikanske Coomongame: https://bridgewinners.com/commongame/