Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: Danish Dynamit 38+

RE: Danish Dynamit 38+

E-mail notifications
 
 

Hej alle

 

Husk der er Danish Dynamite Åben kl 20 i aften (hver aften) og

Danish Dynamite 38+ kl 20.10 (også hver aften)

 

38+ er for par, hvor gennemsnittet i hcp er 38 og derover.

 

Rigtig god fornøjelse

 

Mvh  Sus Vang, medlem af HB

Reply

Replies

 
 
 

Er der ikke et meget stort spring? 38 - 52 er en b-række og -x -37,99 er a-række ... Jeg ligger på knap 35 og min makker på knap 30 - kunne vi så ikke lave en middelrække?

mvh Maja

Reply
 

Tre rækker vil nok være for besværligt at administrere - og måske vil der heller ikke være spillere nok. Turneringerne fungerer bedst, hvis de ikke bliver alt for små. Men vi overvejer at sætte handicapgrænsen til B-rækken lidt ned.

Reply
 

Hej Maja.

 

Vi vil faktisk meget gerne lave endnu en opdeling, så vi vår en A-, B- og C-række. Men det kræver mange spillere,også i B- og C-rækkerne for at blive vellykket.

Hvis der er for få, vil man møde det samme par indtil flere gange (det er noget med, at for at man ikke skal vente på modstandere i turneringen, så sættes man sammen med det først ledige par hele tiden, når man selv er færdig)

Så jo flere der spiller også af B- og C-række spillere, jo større er muligheden for at vi kan lave en yderligere opdeling, og det vil vi meget gerne :)

Med venlig hilsen

Sus Vang, medlem af HB

Reply
 

Erik og Sus

Jeg er helt med på, at det kræver flere deltagere for at kunne etablere flere rækker. Men mon ikke mange (som jeg selv) har lidt opgivet ... så hvad med at prøve og så give det lidt tid og se? Skriv ud til klubberne, så de kan reklamere til deres medlemmer. Personligt synes jeg det er sjovt at møde rigtig gode spillere - bare ikke 15 spil i træk ;) og genindfør gerne elite-spil igen hcp <15, det er meget uglevenligt. Jeg kan godt forstå, at I er pressede - kan I bruge frivillige? Så annoncer efter det - jeg er overbevist om, at mange gerne vil give en hånd med, så at vi kan spille selv om vi ikke kan ses - uanset hcp

kærligst Maja

Reply
 

Pr. dags dato (16. november) har vi nedsat handicap-grænsen for at deltage i Danish Dynamite B-række til 30+. Ligesom tidligere skal de 30 forstås som et gennemsnitshandicap for parret.

B-række-turneringerne spilles hver aften kl. 20.10. Vi håber, at den lavere handicapgrænse vil give flere lyst til at prøve kræfter med DBf's online-turneringer.

Reply