Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Hvem finansierer hvad?

Hvem finansierer hvad?

E-mail notifications
 
 

Jeg bemærker lige indledningsvis, at jeg ikke efterlyser kommentarer gående ud på, hvad jeg har lyst til at betale. Derimod en stillingtagen til DBF´s forretningsmæssige princip.

DBF´s holdturenering nåede lige en enkelt weekend, inden alt gik i stå. Alt er stadig på stand-bye, og man begynder virkelig at tvivle på, at divisionsturneringen på nogen måde når at blive færdigspillet.

Det eneste, der hidtil er sket er, at alle hold for et par måneder siden modtog en yderligere opkrævning med udgangspunkt i, at Corona-restriktioner forårsagede yderligere udgifter i f.t. afvikling af divisionsturneringen??.

Rimeligheden i at alle divisionshold må betale ekstra for de nødvendige ekstra foranstaltninger forbundet med corona-restriktioner forekommer indlysende, men det er vel en lidt sjov timing, at man - sideløbende med at udsigterne til at fuldføre divisionsturneringen falder drastisk - finder tiden inde til at opkræve et ekstra gebyr.

Det må da også give en masse administrativt besvær, hvis divisionsturneringen, således som alt p.t. tyder på, slet ikke bliver færdigspillet.

VH

Frederik Mørk

 

Reply

Replies

 
 
 

hej Frederik.

 

Jeg ved, det ikke lige er det, du efterspørger. Men vi har HB møde d. 19 denne måned, hvor vi bl a skal tage stilling til, hvordan vi skal/skal ikke afvikle forbundsturneringerne når engang restriktionerne bliver løftet igen.

Dvs at efter HB-mødet, vil vi komme med en udmelding om, hvad der kommer til at ske.

 

Mvh  Sus

Medlem af HB

Reply
 

Hej Frederik

 

Historikken på økonomien i åben division, damedivision og seniorhold kan godt være lidt forvirrende. Så den kommer lige her:

 

  • 1. division (åben) valgte selv at udskyde sidste weekend i sæsonen 19/20 pga Corona. Holdene fik en ekstra opkrævning for afholdelse af en ekstra weekend i august. Ikke noget problem.
  • Sæsonen 19/20 blev væsentligt dyrere end budgetteret for åben division og seniorhold. Corona var uden skyld. Der kom en ekstraopkrævning, som skabte noget debat.
  • TUK vedtog, at sæsonen 20/21 skulle spilles med bl.a. særlige skærme og egne kort til hvert bord. Det kunne vi nå at inkludere i indskudet på damedivision og seniorhold. Men tilmeldings/betalings-fristen for åben division var overskredet.
  • Deltagerne i åben division blev derfor orienteret om, at der ville komme en ekstraregning, når sæsonen var afsluttet og boet gjort op.
  • Efterfølgende blev forsamlingsforbuddet sat ned, så første divisionsweekend krævede flere flere spillesteder (= endnu flere omkostninger).

Så det er faktisk kun damedivision og seniorhold, der har betalt ufrivillige corona-omkostninger- og det er sket i forbindelse med betaling af indskuddet ved tilmelding til 20/21.

 

Jeg blander mig ikke i det fremadrettede. Men det vil blivere dyrere endnu, hvis de tre turneringer skal afholdes med et forsamlingsforbud, der kræver flere spillesteder. For det er ikke inkluderet i de nuværende indskud eller orienteringen til holdene i åben division.

 

 

 

Reply