Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Onliine-DM
 
 

Hvornår er der nyt om Online-DM?

 

Formatet er vel ligetil højrebenet , om ikke andet kan man vel lade sig inspirere af OCBL ?

 

J.

Reply

Replies

 
 
 

Info kommer snarest til en hjemmeside nær dig. Vi regner med at offentliggøre datoer med videre inden weekenden.

Reply
 

Har godt nok i tidligere tråd lovet at holde min kæft.

Men det kan godt være svært, selvom konen siger, jeg mangler mange afsnit af Badehotellet !!.
 
Så en gang til for prins Knud - eller hvad det nu hedder i vore dage (Joachim??):
 
Hvorfor bruger vi ikke handicapsystemet til at skabe nogle incitamenter for de mindre rutinerede/talentfulde/engagerede/ambitiøse (find selv på yderligere varianter) spillere?
 
Opdel online-DM i tre divisioner:
A : Alle kan deltage, hvis de tør
B: Hold med gennemsnits hcp i intervallet x-y
C: Hold med gennemsnits hcp y+
 
Der er brugt betragtelige ressourcer på handicapsystemet. 
Lad os så bruge det til noget, der giver flere glæde, spænding og fornøjelse ved bridge.
 
Tilbage til karantænen og Badehotellet.
Roger over and out.
Johan Hammelev
Reply
 

Et par spørgsmål:

 

Hvad betyder det, at der spilles med skærme under meldeforløbet i åben række - kan realbridge indstilles til at slukke kameraerne under meldeforløbet eller skal man selv gøre det ?

 

Hvis der bliver spurgt til meldeforløbet kan man så på en eller anden snedig måde nøjes med at svare sin "skærmmakker".

 

Jeg prøvede at ugle dengang der var forsøg med det på realbridge. Det blev for gnidret til mig. Kan der laves noget med at dele på to browservinduer (eller hvad det nu hedder) så kommentarer og imp-stilling kommer et andet sted. (eller flytte billederne af spillerne et andet sted hen).

 

Reply
 

@johan

 

Mest af alt minder det jo om det setup der var omkring Vinoble - forstået på den måde at de hold der havde de 14 laveste handicap ikke havde noget valg og skulle spille i A-Rækken. Hold der ikke havde et lavt nok HCP kunne alligevel vælge at spille i A-Rækken.

 

Det setup var der dele af TUK der fandt ubrugeligt. 

 

P.S : Hvilken sæson er du nået til i Badehotellet ?

J.

Reply
 

Hej Kim

RealBridge rammer skærmene ret godt i den virtuelle verden. Under meldeforløbet kan du kun se og tale med din skærmfælle. Der er automatisk slukket for lyd og billede fra de to andre, som naturligvis heller ikke kan se og høre dig og din skærmfælle, men kun hinanden.

Når der er meldt på den anden side, kommer deres meldinger tilsyne på samme tid hos dig, ligesom når slæden skubbes under skærmen. Du kan således ikke se, hvem af spillerne på den anden side af skærmen, der har brugt en tænkepause.

Reply
 

Hej Kim

I forlængelse af Leifs svar, så er det ikke kun under meldeforløbet men også under selve spillet, at man kun kan se og tale med skærmmakkeren - først når sidste stik er spillet eller der er claimet kan man se og tale med de to andre ved bordet. Derefter kan man tale så længe man vil - lige indtil den der skal melde først i næste spil lægger et meldekort på bordet - så går skærmen (altså den i Realbridge) ned :)

Vi brugte det i observationsweekenden, hvor der også var en episode, hvor Vest var ved at få en ordentlig belæring af makkeren i Øst. Men Syd gad ikke høre på det mere, så han åbnede med pas - og omgående blev der stille ved bordet. "Tak ..... sagde en lettet øst, der vist havde fået nok af lærdom fra makker" :) 

Reply