Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Referat BC3 udvalg

Referat BC3 udvalg

E-mail notifications
 
 

Hvor er det man kan finde referater fra BC3 udvalgets møder?

Reply

Replies

 
 
 

Hej Morten.

Der findes ingen offentligt tilgængelige referater fra udvalgets møder. Jeg kan fortælle at vi foreløbig har afholdt digitale møder ca. hver tredje uge. Derudover er der emner som vi drøfter løbende.

 

Der var i nyhedsbrevet for december et længere indlæg om udvalget og dets arbejde, hvoraf det også fremgik, at indtil videre har vores prioriteter været at få lukket åbne sager og dernæst at få kigget på mulighederne for at få hastighedsforbedringer for os som brugere. Det ser det ud til er lykkedes i den næste release som formentlig kommer i løbet af et par uger, men datoen er endnu ikke fastlagt. Men enkelte nye ønsker er også bearbejdet i de forløbne måneder.

Reply
 

Hej Poul

 

Tak for detaljeret svar.

Måske er det mig der overser noget, men jeg er stadig i tvivl om hvilke kendte fejl og udviklingsønsker der arbejdes på - udover en hastighedsforbedring.

 

Når jeg kigger i December nyhedsbrevet er der nogle detaljer vedr indholdet af release 3.4.2 som kom 3.jan, men derudover står der kun:

-------------------

Udvalget skal have fokus på at sikre BC ́s funktionalitet og ydeevne i forhold til klubbernes
turneringer, herunder komme med forslag til rettelser og nyudvikling. Udvalget skal også
være med til at planlægge tidspunkter for nye releases samt eventuelt udtale sig om
udviklingsbehov i forhold til forbundsturneringer.

-------------------

 

Jeg spørger fordi BC3 er jo klubbernes mest brugte og vigtigste værktøj så vi er selvfølgelig interesseret i at se hvad der er af kendte fejl, hvilke der snart bliver rettet og hvad der ellers er på vej af nye spændende ting.

 

Reply
 

Hej igen.

Vi har stort set ingen kendte fejl, som ikke allerede er rettet og med i næste release. Direkte fejl i systemet som skal rettes er egentlig heller ikke udvalgets opgave. Det vil som regel være forbundssuperbrugerne som klarer det direkte med IT-leverandøren.

 

Derimod har vi et par udviklingsønsker, som endnu ikke er prioriteret omkring holdkampe for et ulige antal hold og knockoutkampe i holdturneringer.

 

Når vi er så langt med programmeringen af de væsentlige ændringer af hastighedsforbedringer at vi kan få luft til andet har vi i gruppen et ønske om at få set på ændring af vores hjemmesideeditor og en bedre resultatformidling på nettet

Reply
 

Hvis man vil se en liste over kendte fejl i BC3, så kan man se versionsbeskrivelsen, som findes på et link i linje 2 på velkomstsiden i BC3. Hvis man bruger det link, finder man i bunden af siden følgende beskrivelse:

 

 

Kendte fejl/mangler:

 

”Bartender-EM skifteplaner” (9,13,17,21 osv. spillere) kan ikke håndtere oversidder + handicap.

MP tildeling i divisions-slutspil.

Middelscore/procentscore ved afskårede hoppebords Mitchell skifteplan giver ingen mening.

Manglende ”hukommelse” for placering af BC-vinduet ved opstart på PC med to skærme.

Fler-runders knockout hold er ikke lavet helt færdigt endnu. Der kan ikke oprettes mere end 1 runde/1 kamp.

Ved holdkampe med 3-6 halvlege ser nogle af hjemmesiderne mystiske ud.

Bølgeturneringer skal behandles meget varsomt: Man får en grim fejl hvis A- og B-rækken er så forskellige at der ikke kan bølges.

Visse af de komplicerede justeringer er ikke lavet endnu (selvforskyldt skade f.eks)

Storskærms HTML: Antal par må ikke ændres mellem hver sektion hvis man ønsker at vise forrige sektions score.

Storskærms HTML: Par numre må ikke skiftes mellem hver sektion hvis man ønsker at vise forrige sektions score (Vis samlet score/overført score er okay)

M+/M- justeringer for oversidder i enkeltmands skal ikke oprundes/nedrundes når turneringen er slut. 

 

 

Listen er ikke fuldstændig, for jeg har i hvert fald selv oplevet andre fejl/mangler end de nævnte i den nuværende version, men omvendt så giver listen da en fornemmelse for hvad der arbejdes med ud over hastighed.

Reply
 

Tak Torsten - jeg er enig i at listen ikke er komplet, men det er da en begyndelse.

 

Er det ikke lidt mærkelig at der ikke findes en opdateret liste som kunne være opdelt i kendte fejl, indkomne ønsker om forbedringer og så ændringer som er krævet pga ændringer i love og regler.

 

Det må da vanskeliggøre en prioritering at mangle listen.

Reply