Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: Danish Dynamit

RE: Danish Dynamit

E-mail notifications
 
 

Som trænet bruger, er det mig helt uforståeligt, at man ikke kan invitere udenlandske gæster😳 Der er plads til 400 par, og med max 70 par på en god dag, kan det næppe være begrundelsen. Kun glad for at ACBL ikke har samme begrænsninger

Reply

Replies

 
 
 

Vi har helt bevidst valgt at begrænse adgangen til Danish Dynamite til danske spillere, idet vi har indtryk af, at mange gerne vil spille mod danske modstandere. Det giver samtidig mulighed for at holde kommunikationen ved bordene og fra turneringslederen på dansk.

Udenlandske medlemmer af DBf samt danskere med bopæl i udlandet må dog gerne deltage. Ligeledes er det i orden, hvis du gerne vil spille med en udenlandsk makker. Hvis spillere fra disse grupper ønsker adgang, kan det ske ved henvendelse til mig på erik@bridge.dk.

Reply
 

Ingen af delene plejer at være noget problem ved Bridgefestivallerne.

Reply
 

Når jeg har været TL ved Danish Dynamite er der ALTID (sådan husker jeg det i hvert fald☺) et ulige antal par, og jeg har ikke haft så meget held til at stampe nogle villige danskere frem. Dermed har jeg ret ofte skullet ud i den store verden for at finde substitutter, og lige det er ikke så svært.


Hver gang der så er bordskifte, har jeg en lille standardtekst, jeg fyrer af ved substitutternes nye bord: "N and S/E and W are substitutes. Please chat in English in this round, and explain alerts in English."


Min succesrate med det er ikke over 50%. De danske deltagere er forholdsvist uvillige til at forklare noget som helst på engelsk og chatte indbyrdes på engelsk, så jeg er ofte blevet tilkaldt af de udenlandske subber, overfor hvem jeg pænt har undskyldt danskernes opførsel.

Reply