Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Aflysning af bridgefestival og genåbning

Aflysning af bridgefestival og genåbning

E-mail notifications
 
 

Hejsa

Blev ked af det, da jeg læste om aflysningen af festivalen i uge 28. Vi er flere grupper, som har lejet huse i Svendborg i uge 28.

Vi er ihvertfald 2 grupper, som bibeholder husene, og så vil vi lave noget intern bridge i løbet af ugen. Bridge på nettet vil altid kun være et surrogat, som ikke kan erstatte face-to-face bridge.

 

På nuværende tidspunkt - næsten frokost tirsdag - kan jeg ikke se noget på forbundets hjemmeside omkring den genåbning, som flugter fuldstændig med den aftale, der blev lavet i april. Nemlig at vi i bridgeklubberne kan lave åbne huse fra på torsdag med op til 25 personer i hver sektion medf coronapas. Og fra 21/5 med op til 50 personer. Ingen tvivl om, at vi alle - fraset kulturministeriet - læste genåbningsaftalen fra april på den måde, som nu også er penslet ud.

Jeg synes afgjort, at hjemmesiden allerede her til morgen, som det første - ud over aflysningen af festivalen - skulle have bekendtgjort den positive nyhed. Vi vil i Vejle BridgeCenter bekendtgøre på vor hjemmeside, at vi åbner op for åbne huse fra og med tirsdag den 25/5 2021. Vi vil kunne have 48 i 2 separate sektioner. Vi glæder os til igen at kunne mødes.

Håber at alle bridgeklubber landet over får gang i den rigtige bridge igen snarest.

Otto 

 

Reply

Replies

 
 
 

Jeg har en god bekendt, der - hvis der er lidt klynkeri i krogene - siger: "Bridge er en kontaktsport". Så måske skal du ikke glæde dig for tidligt :-)

 

Spøg til side; Jeg kan ikke se, at forbundet har sagt/skrevet noget forkert. Det har fastslået, at vi er omfattet af regler for indendørs idræt og at bridge ikke er omfattet af det såkaldt lille forsamlingsforbud. Og det gælder stadig. Så hvor træls det end er: En eller anden skal stå i døren og kontrollere medlemmerne for gyldigt coronapas. Medmindre det lykkes at få det punkt blødt op i løbet af de kommende dage.

 

m.v.h.

Gert Villumsen

Reply
 

Hej igen

Nu har jeg sakset følgende:

Indendørs idræt genåbnes torsdag 6. maj for personer over 18 år med krav om coronapas samt et forsamlingsloft, "der følger det indendørs forsamlingsforbud". Det vil sige et loft på 25 personer.

Der må kun åbnes for "ikke-kontakt-sport" for personer mellem 18 og 70 år.

For børn og unge under 18 år samt for personer over 70 år åbnes der imidlertid for al indendørs idræt fra torsdag - herunder også idræt, der ikke er i organiseret regi.

Forsamlingsloftet for idræt for personer over 70 år hæves ligeledes fra 10 til 25 personer, så det følger det indendørs forsamlingsforbud.

Som jeg sammenfatter dette knudrede budskab, så kan vi som indendørs, ikke kontaktsport, samles så det følger det indendørs forsamlingsforbud, dvs 25 fra 6/5 og 50 fra 21/5. Og det er det nye i forhold til tidligere. Der er en sammenhæng til forsamlingsloftet. Og dem, der deltager skal have coronapas. Så står der det latterlige mht. alder. De må ikke være under 18 og ikke over 70 år. Det råder man så bod på mht. dem over 70 år i sidste linie.

En anden gang burde dem, der skriver en sådan aftale, måske alliere sig med nogen, der forstår at formidle dansk på et niveau, så alle forstår meningen, også kulturministeriet.

Otto  

Reply
 

Hej igen - igen

Ser nu at DBf har lavet et nyhedssbrev for maj, som også præcis indeholder fortolkningen af genåbningsplanen, som den bør fortolkes.

Tak for det.

Otto

Reply