Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Division på nettet

Division på nettet

E-mail notifications
 
 

Følgende mail rammer indboksen hos kaptajnerne i divisionen snarest.

Kære holdkaptajn
 
TUK m.fl. har besluttet, at divisionsweekenden i januar skal afvikles på Realbridge. Det er i første gang en beslutning holdet Mads Eyde begræder, da vi ikke finder nogen form for fornøjelse ved bridge på nettet, ej heller har tillid til, at bridge på nettet kan afvikles, uden der opstår mistanke om ubeføjede oplysninger og efterfølgende rygtedannelse.
 
Da anden divisionsweekend i sæsonen 2020/21 blev aflyst arrangerede DBf en frivillig turnering på nettet i stedet - det var ikke det helt store tilløbsstykke, så spørgsmålet er, om der er interesse for bridge på nettet er et alternativ til normal divisionsbridge - det synes vi ikke. 
 
Det er umiddelbart vores opfattelse at disse holdninger deles af mange. Derfor spørger vi nu jer holdkaptajner om, hvad jeres hold mener om at afvikle divisionsbridge på nettet.
 
Nu er det jo let altid bare at kritisere, så spørgsmålet er også, hvad er alternativet?
 • Er det tilladt/forsvarligt at afvikle som normalt og vil der være opbakning til dette.
 • Kan weekenden i januar aflyses og rykkes til et senere tidspunkt.
 • Skal divisionsturneringen hellere bare aflyses som sidste sæson, der kan evt. laves en online turnering for interesserede.
Denne mail postes også som indlæg på "debatten" - håber alle vil give deres mening tilkende.
 
De bedste hilsener
Hold Mads Eyde
Reply

Replies

 
 
 

Hej Otto/Mads Eyde hold

Jeg syntes det ville have klædt jer, at fremkomme med jeres synspunkter, da præmisserne for tilmelding til årest divisionsturnering blev bekendtgjort, Alle vidste muligheden for begrænsninger mht til live bridge forekom, derfor tog vi alle stilling da vi tilmeldte os. Jeg syntes ikke det virker rimeligt at forsøge at saboterer årets divisionsturnering på nuværende tidspunkt.

 

Godt nytår

 

Lars Peter Damgaard

Reply
 

Kære LP

Vi forsøger bestemt ikke at sabotere noget - tværtimod. Vi ønsker, at divisionsturneringen afvikles på en bedste vis. Vi mener bare, der er alternativer til online bridge og vil gerne høre alle andres holdniger.

Hvis der er overvejende stemning for online bridge, har vi da fuld respekt for det og accepterer det da fuldt ud.

Godt nytår til dig.

Dbh Otto

 

Reply
 
Reply
 
Reply
 

Jeg har allerede officielt klaget over TUK's afgørelse, dagen efter den kom.

Ved tilmeldingen blev jeg bedt om at underskrive at det (med 2020 i mente) kunne tænkes at der kom nogle regler der forbød os vores grundlovssikrede ret til at mødes og spille kort. Så det kunne tænkes at foregå online.

Jeg opfattede ikke denne klausul som at det kunne være TUK selv der forbød os at mødes. Kun Regeringen. Jeg har checket, og der er intet der forbyder os at spille kort. Jeg indbetalte ikke mit turneringsgebyr for at sidde hjemme og spille computerbridge.

Reply
 

Hej John

Den havde jeg lige overset. 

Selvfølgelig har du virkelig en pointe her - godt set:-)

Det er DBF, der pludselig beslutter, at vi skal have lov til at  "more os" med onlinebridge.

Den er jeg heller ikke umiddelbart med på.

VH

Frederik Mørk

 

 

Reply
 

Jeg har suppleret min klage med dette:

At det skulle være TUK der for eget sejl og motor kom med et forsamlingsforbud, havde ingen set komme. Det var i hvert fald ikke det jeg skrev under på – at TUK af sig selv kunne bestemme at vores kontingent skulle gå til at vi sidder og spiller computerbridge, når Regeringen ikke har forbudt os at spille.

 

Reply
 

Otto :Jeg vil gerne slå fast, at jeg gerne spiller den kommende divisions weekend live, hvis det kan gøres på forsvarlig måde. I den forbindelse vil jeg ikke undlade at nævne, at ca 15 blev smittet, i forbindelse med den sidste divisions weekend der blev afholdt i Aarhus.

"Skal divisionsturneringen hellere bar aflyses........" sabotage er måske for meget sagt, men det er ikke disse præmisser vi har tilmeldt os på, og en aflysning bør på ingen måde komme på tale, end ikke diskuteres.

 

 

At blande alle mulige andre turneringer, som har været afholdt online ind i det,, er noget pjat.

 

 

Hvis vi flytter, kan vi jo flytte indtil at vi bliver nød til at aflyse. Vi løber tør for weekender..

 

 

John: For at der ikke er nogen (som ikke spiller divisionsturnering) der skal gå og tro, at de betaler for at eliten spiller i divisionen, vil jeg gerne understrege, at dette ikke er tilfældet. Divisionsspillere betaler for divisionsturneringen, Den hviler i sig selv, ved det indskud divisionsspillerne betaler: Det har intet med kontingentet at gøre

 

Mvh

 

Lars Peter

Reply
 

Til orientering:

Den klausul, som holdkaptajnerne accepterede (ikke skrev under på) inden sæsonstart, lød ordret: "Ved tilmelding accepterer holdene, at kampe kan afvikles på en virtuel platform, hvis restriktioner eller andre hensyn kræver det."

Reply
 

Læser man TUK's arbejdsopgaver, består de ikke i at vurdere om der er snue eller influenza i omløb.

 

Arbejdsopgaver​

 • Udarbejde og ajourføre DBf's særlige turneringsbestemmelser (spillerhåndbog, turneringslederhåndbog, turneringsbestemmelser og propositioner og supplerende bestemmelser)
 • Fortolke DBf’s særlige turneringsbestemmelser og afgøre tvister af turneringsteknisk karakter inden for disse bestemmelser, herunder afgøre sådanne sager, der ikke direkte er omhandlet heri, og i særlige tilfælde give dispensation fra bestemmelserne
 • Tilstræbe at forøge interessen for deltagelse i alle DBf-turneringer i samarbejde med distrikterne og sekretariatet
 • Udvikle og vedligeholde indhold og form på DBf’s turneringslederkurser
 • Udvikle og vedligeholde et certificeringssystem for turneringsledere i flere niveauer
 • Rekruttere og vedligeholde en trup af instruktører til DBf’s katalog over turneringslederkurser
 • Rekruttere og vedligeholde en trup af forbundsturneringsledere til DBf’s turneringer
 • Udarbejde afsnittet til hovedbestyrelsens årsberetning vedrørende turneringskomiteens arbejdsområde i den forløbne sæson.
Reply
 

RealBridge

Fra Aabenraa glæder vi os til, at vi skal vi spille den kommende divisionsweekend som RealBridge, når nu omstændighederne er som de af. Vores tyske holdkammerater vil måske skulle i karantæne efter en tur til Danmark. Vi undgår risikoen for yderligere coronastramninger lige op til spilledagene med fare for aflysninger i sidste øjeblik. Vi får testet hvorledes en divisionsweekend på RealBridge finder sted, og vi får forhåbentlig nogle gode erfaringer heraf. Desuden sparer vi to ture til Odense eller en overnatning i Odense. Desuden ved vi allerede nu, at turneringen bliver gennemført, så vi kan planlægge og øve os derpå. Set fra arrangørernes side skal også træffes et valg nu af hensyn til dem, som klarer det praktiske på spillestederne mht. forpljening mm. Tak til arrangørerne for den tidlige udmelding.  Vi ser frem til en spændene divisionsweekend og mange gode digitale spil, når vi nu også er lukket ned i vores klub for fysisk bridge. 

Jørn Jeppesen

 

Reply
 

Hej

Nogle strøtanker...helt mine egne :-) og ikke holdets.

 

Der er ingen tvivl om, at det er hæsligt, at være arrangør i disse tider.....Tænker at både TUK og Kredsene har brugt megen tid på, at beslutte, hvad der skal ske med de næste kampe... At de så er nået til forskellige konklusioner viser nok hvor svært det er.

 

 

Eydes hold opstiller tre alternativer til beslutningen om Real Bridge, en fjerde mulighed kunne være aflysning af runden og overførsel af de point, som holdene fik i den weekend 20/21 hvor sæsonen blev aflyst. Ved godt, at der så er (12 kampe) og nogen man har "mødt" to gange og enkelte man ikke har mødt. Men resultater fra de senere år viser jo, at alle slår alle... og vil det være mindre sportsligt end RealBridge, som enkelte ikke har prøvet før eller har grejet til og andre har problemer med konen, kæresten..

 

Bedre vil det dog nok være at udsætte og finde en anden weekend og der troede jeg lige, at jeg havde gjort et scoop. Der er nemlig afsat to forskellige weekends til slutspillet (Plejer at ringe slutsilsweekend ind og må som regel strege den igen efter tredje weekend :-() I divisionsprogrammet står 2.-3. april og på aktivitetssiderne 23.-24. april.  men er efterfølgende kommet i tanker om, at temmelig mange par spiller VM 2.-3. april, så den weekend kan ikke med rimelighed bruges til at spille udsat weekend. Det vil nok være for urimeligt mod Konows hold, som måtte melde fra til divisionsweekend i november, da de skulle spille Champions Cup, med det bøvl det sikkert har givet at få spillet de tre kampe....for ikke at nævne den kæmpebet det var for Konow at weekend 20/21 blev aflyst med score på flotte 48-49 kamppoint og de tre modstandere fra foregående slutspil alle under middel! Et halvt DM mistet?

Ved ikke om 16.-17. april vil være for tæt på slutspillet.

Hvis der skulle være enighed om at spille live i januar, kunne man måske finde ekstra spillesteder?

 

Kan nu godt forstå, at det ikke er let at være arrangør....

 

Bedste hilsner Mads

 

Reply
 

Hej John

Det er altid rart når menninger bliver meldt klart ud ;0) Nu er gennemsnits alderen, selv i div. bridge jo rimelig høj, og mange er vel i det vi kan kalde "risiko alderen". Når du taler om din grundlovssikrede ret til at spille live-bridge, hvordan vil du så løse problemet med dem som ABSOLUT ikke har lyst til at spille live ? Vil du betragte det som ulovligt fravær, hvis nogle hold melder fra, og straffe det derefter ? Husk at i sidste div weekend have vi en del smitte i Århus.  

 

Reply
 

Hej alle,

Var desværre en af dem som blev smittet sidste divisions weekend😪

Var isoleret i knap 2 uger og havde undervejs høj feber i flere dage. Er ikke tilhænger af at skulle mødes fysisk som situationen er pt.

Mvh

Knud-Aage

Reply
 

Jeg er rigtig glad for, at TUK har truffet beslutning om at spille på realbridge.

Godt nytår

Charlotte

Reply
1 2 3