Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: RE: forstår ikke helt regnskab i kvikturnering på BBO

RE: RE: forstår ikke helt regnskab i kvikturnering på BBO

E-mail notifications
 
 

Håber nogen her ved nok om regnskabet på kvikturneringer på BBO, for jeg har igennem årene spillet en del med disse (betalings)robotter og selvfølgelig kan jeg finde ud af om jeg blev nr 1, 7 eller 12 - eller hvad jeg nu blev, men når regnskabet kommer op, så er der forskellige udgaver af "rank" og det er så det, jeg gerne ville forstå.  Jeg kan nemlig ikke gennemskue det system. Man kan fx være nr 3 i "rank a" og så  nr 1 i "rank B" og åbenbart ingenting i "rank C", mens andre er noget i "C" 

Hvad er de der A B C?   

Jeg ville meget gerne dele et billede, men jeg har prøvet med både jpg, ping og pdf. MEN den afviser alle udgaver. Men jeg håber nogen af jer kender dette på BBO, for så ved I jo hvordan det ser ud

Reply

Replies

 
 
 

Der er en forklaring på dette link, som godt nok er for ACBL-turneringer på BBO, men jeg mener at forklaringen gælder generelt:

 

Torsten

Reply
Votes for this answer: 1
 

Tusind tak
Det giver mening, det er lidt som a, b og c rækkerne i klubberne, så vidt jeg forstår. Bortset fra at pointgivningen svinger.  Og det forklarer nemlig også hvorfor der kan være et forskelligt antal personer i henholdsvis a b og c. Så hvis man selv vinder i B, men ikke noget i A, så er det helt enkelt fordi præcis denne turnering rummer spillere, der er stærkere end hvad computeren mener jeg er, ud fra den viden de har om mig og om de andre. 
Det er bare så fin info. 
jeg tror jeg næste gang vil kunne forstå systemet bedre. Jeg har nemlig tit undret mig over det, så dejligt

Reply
 
Reply