Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Regulering af score ved for sent fremmøde

Regulering af score ved for sent fremmøde

E-mail notifications
 
 

Vi spilller en miniholdturnering med 4 kampe, afviklet som Monrad.

Før kamp 1 er der en spiller der kommer 35 min. for sent.

Der mistes 4 spil, som ikke kan spilles efterfølgende.

For at få så regulær et resultat som muligt for alle, ønsker vi en regulering for de 4 spil.

Vi mener § 212 A stk 2 skal anvendes. Men vi kan ikke se hvordan vi bruger §202 til reguleringen.

Er der nogen der kan hjælpe?

mede venlig hilsen

Visti Christensen

Roskilde Bridge 1945

 

Reply

Replies

 
 
 
Reply
 

Hej

 

Som jeg ser er det de rigtige paragraffer.

1. Kampen opgøres efter kampskala for det gennemførte antal spil. 

2. I princippet skal der så derefter pga 35 min trækkes 8 kamppoint i straf for holdet, der er kommet for sent.

 

Bemærk: det er sådan reglerne er generelt. Ind kan vurderes om 8 kp er for meget afhængig af begrundelse for for sen ankomst, men da det er i Jeres egen klub, så bestemmer evt, klubregler måske andre grænser end 8 kp. 

Mvh 

Ulla Trafsborg

Reply
 

Det hele er vist ikke helt rigtig Ulla.

Når en spiller kommer mere end 30 minutter forsent så taber man kampen er vist 12-0 nu om dage. dog kan den ikke fejlende side få det forøget, hvis deres gennemsnit i turneringen er højere end 12 point. Man vil dog sjældent bruge den regel i klub regi. Da der sikkert er nogen der har forsøgt at få fat i makkeren, via mobil. og kender til forsinkelsen.

Jeg vil umiddelbart kun bruge punkt 1, som Ulla beskriver i klubben.

mvh.

Søren

Reply
 

Visti Christensen spørger om, hvordan §202 bruges.

§212A2 lyder således: Ved en strafbar forsinkelse på mindst 30 minutter gælder følgende:
a. Holdene kan med turneringslederens godkendelse enes om at afvikle kampen med et reduceret spilantal (dog mindst halvdelen af det oprindeligt fastsatte) eller på et andet tidspunkt. Det forsinkede hold straffes med et fradrag på 8 KP.
b. Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, eller hvis det fremmødte hold ikke ønsker at afvikle kampen, opgøres kampens resultat ved hjælp af §202C.

Ud fra Visti Christensens formulering er vi i punkt a. Henvisningen i punkt b til §202C er derfor ikke relevant. Vi skal dog stadig bruge den generelle regel i §202B2: "Når et eller flere spil udgår af kampen uden tildeling af score, skal kampresultatet opgøres efter skalaen for det reducerede antal spil."

Hvis vi går ud fra, kampen er på 14 spil, og 10 spil var, hvad der kunne nås, betyder det at kampen skal gøres op efter 10 spils skalaen i stedet for 14 spils skalaen. Derefter skal det fejlende hold så straffes med et fradrag af 8 KP - begge dele, som Ulla korrekt anfører.

Jeg er ikke 100% sikker, men jeg mener faktisk godt, man kan indtaste et spil som ikke spillet, og at BC3 nu automatisk benytter 10 spils skalaen i stedet for 14 spils skalaen. Efterfølgende må man manuelt indtaste straffen på 8 KP.

Har man derimod i sin fortvivlelse tastet M/M eller hvad man nu ellers kunne finde på, må man sætte sig ned og selv beregne resultatet ud fra 10 spils skalaen og manuelt korrigere, hvad BC3 med det forkerte input nåede frem til.

10 spils skalaen er HER

De fire spil, der overflødigt blev spillet ved det andet bord i denne kamp, skal ikke slettes. Selvom de ikke har betydning for kampresultatet, indgår de i Multihold og handicap.

Reply
 

Tak til bidragyderne.

Ved at "flette" jeres kommentarer, fik vi lavet en rimelig afgørelse.

Vh. Visti

Reply