Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » 28 spils holdregnskaber

28 spils holdregnskaber

E-mail notifications
 
 

I begge mine to klubber er vi gået over til at spille 28 spils holdkampe, fordi det bliver ret sent for mange medlemmer at spille 32 spil. Det har givet stor tilfredshed og fjernet en af betænkelighederne i den brede medlemsskare mod at spille hold. Der er ingen problemer ved at stille Bridgecentralen op til 28 spils kampe i stedet for 32.

 

Problemet er herefter egentlig blot, at der ikke fås 28 spils holdregnskaber, og det er irriterende at lave regnskab på en 32 spils blanket, hvor det ikke passer med for- og bagside. Kamppointene er også forkerte.

 

Sådan nogen laver jeg lige i en ruf, tænkte jeg. Og ja, jeg lavede dem, men for pokker for en langvarig "ruf". Men så er resultatet til gengæld også blevet godt.

 

Hvis andre klubber har lyst til at spille 28 spils holdkampe, men ikke har lyst til at bruge vildt mange timer på at opstille en regnskabsseddel selv, så "sælger" jeg sedlen for 3 flasker vin. Den er "solgt" på denne måde til flere andre klubber end mine egne to, så der er utvivlsomt et behov.

 

Indtil DBF's Bridgebutikken på et tidspunkt finder ud af at ødelægge mit lille nichemarked ved også at sælge 28 spils sedler, kan man altså lave dem selv med en pdf fra mig.

 

Ring på 51209520 og hør nærmere.

Reply

Replies

 
 
 

Hvis man kun har et 32-spilsregnskab, kan man rette spilnumrene 31 og 32 på bagsiden til 15 og 16. Så virker bagsiden uden videre til 2. halvleg. Men man er så nødt til at have en selvstændig udskrift af kamppointtabellen for at spillerne selv kan omregne til kamppoint.

Reply
 

Man kan også opsætte turneringen i BC med 28 spil, hvor spilnumrene er 3-16 og 17-30. Dertil kan man lave en bri- eller dup-fil med 30 spil, eventuelt nøjes med at lægge mapperne 3-30 (hvis man er ekstremt doven eller rationel) og afvikle turneringen normalt. Nu vil en almindelig H32-blanket have hver halvleg på en side for sig. Herefter mangler man blot kamppointtabellen, som Jens Brix anfører.

I min klub har jeg udarbejdet bordplancher til holdturnering, som indeholder cirkulations-oplysningerne for kortmapperne. På bagsiden af den planche har jeg trykt kamppoint-tabellen for 28 spils kampe. På denne måde er spillerne blevet helt selvhjulpne.

Reply
 

Jamen, det er jo simpelthen så rigtigt. Hvorfor dog spille turneringen enkelt, ligetil og letforståeligt, når man nu ligesågodt kan opstille et vanskeligt problem, som man så løser besværligt, men finurligt. :-) :-)

Reply
 

gimme, gimme - min holdturnering hedder 2x4 borde, Howell 8-pars, 28 spil - har du sådan en ready-made

kh. Lars Gram, lars.gram@gmail.com

Reply
 

Hej Lars

"Howell" lyder voldsomt meget af en parturnering. Så er det en parturnering med IMP-opgørelse (IMP across the field), du mener? Den opretter man uproblematisk i BridgeCentral. Alt kører dermed i smør. Så det lyder ikke rigtigt som om du har brug for min hjælp her.

Skal du derimod bruge 28 spils holdregnskaber, virker min blanket supergodt. Den bruges efterhånden i mange klubber.

Reply