Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Dagbog fra EM i Polen

 

Fra d. 11. - 20. juli 2013 var to danske juniorhold til EM i Polen.

Læs her hvordan det gik - vil du se hvem vi sendte afsted, kan du se det her

 

Og det endte..

Det danske U25-hold endte som nummer 4 i et tæt kapløb med de efterfølgende placeringer og en god kamp op til bronzen. Det betyder, at holdet har kvalificeret sig til junior VM næste år i Tyrkiet.

Det danske U20-hold kæmpede sig helt op på 7. pladsen, hvor seks kvalificerer til til VM. Men da der er indløbet afbud fra en af de andre zoner (verden er delt i zoner, hvor Europa udgør en) betyder det med stor sandsynlighed, at Danmark kommer med på et afbud. Det vil i så fald være første gang, vi har et U20-hold med til VM (CLM). JAAA DANMARK


Spillestedet i Wroclaw

 

18. juli 2013

Kære Danmark
I dag er det torsdag, og en svær og meget vigtig dag gik helt efter planen. 

Dagen startede med en 14,2-sejr over Finland. Derefter ventede Polen, som er en af favoritterne. Men selvom Polen er rigtig gode (de har bl.a. et par på holdet, der også vandt det åbne mesterskab i Oostende), så mangler de én vigtig ingrediens, som vores danske hold besidder; nemlig ydmyghed. Den manglende ydmyghed resulterede i en 11,59-sejr til de gode. I ringer bare, hvis I har brug for et par tips, Polen....

I morgen venter tre ud af de sidste fire kampe. Alle i truppen har det der blik i øjnene, der siger, at vi ikke vil hjem uden medaljer. Bring in tomorrow!
Også U20-holdet har haft en god dag. Det var en dans på roser, da de hev to stor-sejre hjem. De ligger nu nummer otte, og dermed er de lige på nippet til at kvalificere sig til VM 
På vegne af team Danmark,
Signe TU20-holdet kan pludselig vejre en VM-plads


Fra topopgøret mod Polen

 

16. juli 2013

Kære Danmark 
Da internettet i Polen er lige så ringe som deres infrastruktur, har det knebet lidt med opdateringerne fra Polen. Det beklager jeg. 

Det er stadigvæk ikke blevet til nogen intrafinesser, men er det også nødvendigt, når man i stedet kan lave en selvmordsskvis i 5ruder doblet til 11 stik? Nej, vel...
Efter 12 kampe topper juniorholdet, hvilket betyder, at Majka Bilde går rundt og ligner et lille barn, der lige har fået af vide, at hun må få lagkage til aftensmad. Og som de fleste nok ved, så har Majka et af de der smil som bare smitter uendeligt meget. Hele truppen er derfor i strålende humør! Tak Majka. 

Skoleholdet ligger lunt i midten med fine chancer for at avancere til en af VM-pladserne. 
Endelig har coach, Stig Farholt, indføtt en ny filosofi, hvor koncentration, ydmyghed og styrke er i højsædet. Det har fået lov til at danne rammer om vores nye kampråb; KYS DANMARK!

I morgen venter først Tyrkiet, dernæst Engæand og endelig Israe. Målet er selvfølgelig tre sejre. 
På vegne af Team Danmark 
Signe T


Signe Thomsen i aktion bag skærmen


Samling før kampstart

 

13. juli 2013

Kære Danmark 
Selvom det ikke blev til nogen intrafinesser i gårsdagens kampe, er både kaptajn, coach og spillere tilfredse med resultaterne, der bød på to sejre:
14,01 - 5,99 over naborivalerne Sverige.
20,00 - 00,00 over Østrig (som nok ikke er specielt glade for de røde-hvide farver, da imp-scoren hed 120-3 i dansk favør. av, av, av...). Dette rækker indtil videre til en 2. plads!

Men i dag er en ny dag, og programmet hedder først Tjekkiet, som ligger nummer 1 (BBO kl. 14 - kom og hep), og dernæst er det Belgien, vi skal prøve at give tæsk.
Vi stiller med 2xBilde-Jepsen i begge kampe, da jeg (signe) desværre blev syg med feber i går efter 20-0 sejren over Østrig. Pausen i dag betyder forhåbentlig, at jeg hurtigt kommer oven på igen, da programmet i morgen lyder på 3 kampe.

På vegne af Team Denmark,
Signe T


Dennis og Emil mod to søde og giftige svenske blondiner

 

11. juli 2013

Kære Danmark.
Hotellerne begynder lige så stille at blive fyldt op med unge mennesker fra hele Europa. De er alle kommet for at prøve at vinde en af de mest prestigefyldte titler, når det kommer til juniorbridge; nemlig Europamesterskabet for juniorlandshold.
Danskerne ankom sent onsdag aften, da de hullede polske veje var i drillehumør.

I dag er det fredag og klokken er 12.08, hvilket vil sige,... at der kun er en time og 52 minutter til første kamp. Menuen i dag hedder først Sverige (på BBO kl. 14) og dernæst Østrig. Kaptajn Morten Bilde og Coach Stig Farholt har lagt skumle planer for kampen mod Sverige, hvilket betyder, at vi starter med den frygtindgydende 2xBilde-Jepsen kombination.

Nu er det kun et spørgsmål om tid, før der bliver brilleret med lækre intrafinesser, skviser og slutspil. Og hvis alt det slår fejl, så er det lige meget, fordi vi kan heldigvis alle sammen godt klare den gode gamle dobbeltknibning.

På vegne af hele Team Denmark,
Signe T

 


U25-holdet ved åbningsceremonien


De danske juniorer går for at være turneringens flotteste hold - det er til dels takket være Investeringsrådgivning som har sponsoreret juniorernes uniformer