Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Indledende øvelser

 

Fredag aften ankom alle de danske landsholdspillere via forskellige ruter til Opatija i Kroatien, hvor dette år EM bliver afviklet. Vi stiller med tre hold, nemlig i åben række, dame og senior. Alle kom frem i god behold, dog manglede damernes kaptajn, Bjarke Friis, der desværre blev nødt til at vende om i Kastrup lufthavn pga. sygdom i familien. Coach Susanne Kramhøft blev straks forfremmet til kaptajn i stedet, men da damerne kun stiller med to par går det nok, idet holdopstillingen jo giver sig selv, og der er ingen af de såkaldte "seating rights" at tage stilling til i denne turnering.

Lørdagen blev brugt til at afpudse formen med diverse træningsseancer og derudover var der møde for alle kaptajnerne samt en åbningsceremoni for alle deltagerne.
I morgen går det så endelig løs, og seniorerne lægger ud kl. 10.30 mod Irland, hvorefter der i denne række spilles Monrad, hvilket vil sige, at man hele tiden møder hold med nogenlunde samme antal kamppoint som ens eget hold. 

Kl. 14.30 skydes både dame og åben række så i gang, inden dagens sidste kamp indledes kl. 17.20. Så snart BBO-programmet kendes, vil jeg snarest muligt hver dag advisere om der er mulighed for at se vores danske helte på skærmen, så følg endelig med på bridge.dk i den kommende tid. Her vil du også kunne læse dugfriske reportager 1-4 gange i døgnet med spil og fotos set med håbefulde rød-hvide briller.  


Seniorerne fik gang i kortene. Her ses HK Sørensen, Georg Norris, Niels Henriksen og Henrik Norman.
Det tredje par, Frederik Mørk og Steen Schou, hjalp åben række-holdet.
På spillestedet i Opatija kæmper seniorholdet sig op af de mange trapper -:)Åben række holdet trænede mod stærke Irland, som fik kløDamerne valgte klogelig at motionere kortene udendørs.
Dorthe Schaltz, Lone Bilde, Nadia Bekkouche og Helle Rasmussen nyder det gode vejr.

 

Videre

Tilbage til forsiden