Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
14. september 2021

Breddepokalen - du kan stadig nå det

 

Du kan stadig nå at spille med i Breddepokalen, vores nye pokalturnering for spillere med handicap 25 og højere. Tilmeldingsfristen er nemlig forlænget til søndag den 24. oktober. Første spilledag i Breddepokalen bliver så søndag den 21. november.

Breddepokalen er en chance for at komme ud og møde spillere fra andre klubber, få en hyggelig oplevelse og vinde guldpoint. Kampene i pokalturneringen afvikles normalt privat, og det sociale er i højsædet. Samtidig har du mulighed for at skabe en pokaloverraskelse eller to. I fodbold vandt Skagen engang over Brøndby i pokalturneringen - så alt kan ske.

Handicapgrænsen på 25 beregnes som et gennemsnit af de fire spillere på holdet med lavest handicap på tilmeldingstidspunktet. I Breddepokalen spilles 32 spil i hver kamp mod 40 i den almindelige pokalturnering. Alle hold er garanteret mindst to kampe. I de første runder tages der geografiske hensyn, så spillerne ikke skal køre for langt. Du kan læse alle reglerne for turneringen her (§331).

Prisen for at deltage er 500 kroner pr. hold. Du kan tilmelde dit hold her. Benyt den lille knap "Tilmeld hold" øverst til højre. Betalingen foregår via Flexbillet her