Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
20. marts 2023

Åbent par spilles som divisionsturnering

 

Nu byder DBf velkommen til det nye DM for åbent par. Turneringen bliver i denne sæson afviklet i et nyt format med Superliga, 1. division og 2. division. Baggrunden for ændringen er blandt andet at afgøre DM i en konkurrence, hvor de stærkeste spillere møder hinanden, og samtidig give alle spillere glæde ved at møde modstandere på deres eget niveau. DM for åbent par flyttes også ud af festivalen og afvikles i 2023 i weekenden den 16.-17. september.

For fremtiden vil der være op- og nedrykning mellem de forskellige rækker. I 2023 bliver tilmeldingen dog anderledes, da der ikke er nogen turnering at tage udgangspunkt i. For at sikre det sportslige niveau i de øverste rækker kræver tilmelding til Superligaen/1. division, at parrene har et gennemsnitshandicap på 12 eller lavere pr. 1. marts 2023. Tilmelding til 2. division kræver, at mindst den ene af spillerne i et par har deltaget i et distriktsmesterskab for åbent par (eller været tilmeldt, hvis mesterskabet bliver aflyst). Det behøver imidlertid ikke at være i spillernes eget distrikt. Så hvis du ikke har spillet det lokale mesterskab, kan du stadig nå at tilmelde dig i et andet distrikt for at få adgang til 2. division.

I 2023 afvikles Superligaen i Blaksets Bridgecenter i København, mens 1. division spilles i Vejle. 2. division spilles i tre heats, som finder sted i Viborg, Vejle og Blakset. Vi tager dog forbehold for ændringer i tilfælde af, at antallet af tilmeldinger er væsentlig anderledes end forventet.

Tilmelding til turneringen er åben nu, og sidste tilmeldingsfrist er søndag den 13. august.

Vi håber, at mange har lyst til at spille med og prøve sig selv af i det nye divisionssystem.

Du kan læse mere om det nye DM for åbent par her.

Vi har også udarbejdet to flyers med info om den nye turnering, som blandt andet kan lægges i klubberne. Du kan hente flyerne her