Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
12. marts 2024

Det første online-EM for kvinder spilles til juni

 

Alle kvinder har nu mulighed for at deltage i det første online-EM for kvindehold. Turneringen afvikles den 7.-9. juni 2024 på RealBridge. Der er tale om en transnational begivenhed, så alle spillerne på et hold skal ikke nødvendigvis være fra samme land. Der spilles indledende runder den 7.-8. juni og finalegrupper den 9. juni. Du kan læse mere om turneringen her

Deltagelse i europamesterskabet kræver, at deltagerne er registreret i EBL's (det europæiske bridgeforbunds) system. Registrering kan foretages her. Der skal også indsendes systemkort.

Tilmeldingsfristen er den 1. juni 2024. Deltagergebyret er 120 euro (cirka 900 kroner) pr. hold. For hold, der tilmelder sig senest den 31. marts, er prisen dog 100 euro (cirka 750 kroner). 

Der er medaljer til de bedste. De to bedst placerede hold får samtidig vouchers til deltagelse i fysiske turneringer til en værdi af 2400 euro (cirka 18.000 kroner) pr. hold til brug inden for de følgende to år. 

Turneringen er et led i EBL's målsætning om at styrke kvindebridge. DBf bakker op om denne målsætning. Læs mere om DBf og kvindebridge her.