Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
18. marts 2024

Spil med en landsholdsspiller og vind en tur til EM

 

Nu har du chancen for at sætte dig over for en landsholdsspiller. Søndag d. 21. april 2024 fra kl. 13.00 – 16.00 afholdes en pro/am, hvor en række af de landsholdsspillere, der skal repræsentere de danske farver ved EM i Herning, deltager. Pro/am'en spilles i Blaksets Bridgecenter i København.

Der er plads til ca. 30 spillere, da vi endnu ikke ved, præcis hvor mange pro'er der er til rådighed. Tilmelding foregår derfor efter først til mølle-princippet, så jo hurtigere du tilmelder dig, desto større er sandsynligheden for, du kommer med. Du tilmelder dig her. Tilmeldingsfristen er mandag den 15. april kl. 12.00. Efter tilmeldingsfristen vil landstræner Bo Bilde og Eliteforum sammensætte parrene.

Prisen for deltagelse er 300 kr. pr. person inkl. frokost, som spises inden turneringen. Ved frokosten har pro'er og am'er blandt andet mulighed for at aftale system.

Førstepræmien til amatøren i det vindende par er et weekendophold for to i Herning under EM fra lørdag den 29. til søndag den 30. juni 2024 i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad samt adgang til en bronzeturnering i samme weekend. Der vil naturligvis også være mulighed for at ugle selve europamesterskabet.

Pro/am-turneringen en del af en landsholdssamling, der fungerer som træningsweekend for landsholdstrupperne. DBf har en målsætning om at bringe bredde- og topspillere tættere på hinanden.

 

Jens Meyer fra Vedbæk Bridgeklub og Stense Farholt, der har spillet på damelandsholdet, vandt en pro/am-turnering i 2023. (Foto: Jan Nielsen)