Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
24. maj 2024

Spil med ved EM i HerningIkke kun de europæiske landshold stiller op til EM i Herning – du kan også spille med. Hver dag under EM afholdes sideturneringer, afviklet af enten Herning Bridgeklub eller DBf.

Danmarks Bridgeforbund vil gerne gøre europamesterskaberne til en begivenhed for alle bridgespillere, der har tid og lyst til at komme til Herning. Du kan derfor spille med i en sideturnering på følgende tidspunkter:

  • Lørdag den 29. juni kl. 10.30-14.00
  • Lørdag den 29. juni kl. 15.00-18.30 (kvindeturnering) - spilles som ren kvindeturnering for at støtte op om EBL´s indsats for flere kvinder i bridge. Landsholdsspiller Helle Rasmussen kigger forbi.
  • Søndag den 30. juni kl. 10.30-14.00

Ved alle turneringer er der bronzepoint på spil. Det koster 200 kroner pr. par at deltage, hvilket også inkluderer bobler og snacks ved den efterfølgende præmieoverrækkelse.

Der er plads til cirka 30 par i hver turnering, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet via vores billetsystem.

Det er også muligt at møde op på dagen, hvis der er ledige pladser. Tilmelding på dagen koster 125 kroner. 

Tilmeld dig sideturneringerne her (tryk på den ønskede dag/tidspunkt):

Herning Bridgeklub holder de øvrige dage under EM drop-in i Kongrescenteret kl. 14.00 - se mere info her: www.embridge2024.dk/sideaktiviteter/