28. september 2016

Tilmeldingen er åbnet til kvalifikations-turneringerne

 

Drømmer du om at spille mod stjernerne?

 

Alle medlemmer af Danmarks Bridgeforbund har chancen for at kvalificere sig til hovedturneringen i CBI 2017. Feltet består af 16 internationale toppar og fire danske, som alle bliver fundet via kvalifikationen.

 

Der bliver afholdt to kvalifikationsturneringer:

3.-4. december i Gladsaxe (Blaksets Bridgecenter) kl. 11.00                  Se tilmeldte til kvalifikationsheatet i Gladsaxe her

10.-11. december i Aarhus (Vanggårdcentret) kl. 12.00                          Se tilmeldte til kvalifikationsheatet i Aarhus her

 

Pris: 1000 kr./par. Tilmelding via dette link.

​Juniorer deltager til halv pris.

 

​ 

Turneringerne er imp-par, og der tilstræbes at spille så mange spil som muligt. Man skal derfor påregne at afsætte hele weekenden.

 

Det vil være muligt at købe forplejning på spillestederne til pauserne begge dage. Bestilling af mad i Aarhus skal sendes senest den 7. december til Henrik Caspersen (hcasp@mail.dk) og til Blakset på bridge@blakset.dk

 

Alle kan frit stille op i begge kvalifikationsturneringer, så man har en ekstra chance, hvis ikke drømmen går i opfyldelse første gang.

 

Sidste frist for tilmelding er fredag en uge før turneringen i København og søndag den 4. december i Aarhus (så man kan nå at til/framelde sig, hvis man kvalificerer sig).

 

Såfremt man kvalificerer sig med en makker, som er forhindret i at deltage i hovedturneringen, så skal en substitut godkendes af arrangørerne.

 

De to bedste par hvert sted kvalificerer sig til hovedturneringen. Deltagelsen i hovedturneringen er inkl. forplejning under turneringen og til de sociale arrangementer, men overnatning er for egen regning. Man kan med fordel booke hotelovernatning via linket på cbi.bridge.dk

 

Udover de to pladser i hovedturneringen, vinder 3. pladsen fri deltagelse i sideturneringen Radisson Blu Scandinavia IMP Pairs, som foregår samtidig med CBI (værdi 2500 kr.)

 

Såfremt man kvalificerer sig, skal man være villig til at stille sig til rådighed som makker i pro/am-turneringen torsdag den 19. januar.

 

Der bliver åbnet for bud på auktionen til pro/am-turneringen mandag den 12. december efter kvalifikationen i Aarhus.