Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
18. april 2017

Resultater fra junior-NM

U26-komiteen arbejder på at opbygge en juniortrup "nedefra", samtidig med, at der også er fokus på de etablerede spillere og chancerne for gode resultater. Derfor havde vi til NM i Oslo valgt at samle de mest rutinerede par på U26-holdet og derudover prøve at få så mange af de nye, meget unge spillere afsted. Jo flere af de unge, vi får i spil, jo større er muligheden for en bredere trup til fremtidens mesterskaber. De helt unge skulle meget gerne både få "blod på tanden" og samle erfaringer. Nogle af spillerne skal allerede afsted til et internationalt mesterskab igen til sommerens junior EM i Bratislava, så erfaringen er uundværlig.

Stemningen var helt i top og de fik alle, uden undtagelse, en masse spil gennem hænderne og lyst til mere, hvilket var 1. prioritet for i hvert fald de otte nye par.

Resultaterne:

Med ovenstående i mente kunne vi som udgangspunkt ikke forvente mere end 1 sølv og 2 bronzemedaljer. Både Norge og Sverige stillede med væsentlig mere rutinerede hold i U16, og i U26 havde Sverige også et stærk hold. Selvfølgelig skulle finalen i U26 lige spilles, men vi var nok ikke favoritter.

Det blev til:

U26: SØLV til Malene Holm Christensen, Bas van Engelen, Søren Christian Bune, Victor Todd-Moir, Majka Cilleborg Bilde og Peter Synnestved Jepsen med Dennis Bilde som kaptajn og Birgitte Capion som coach

U26 (woman): SØLV til Sophie Laura Bune, Johanne Bilde Kofoed, Leah Thrane, Frederikke Altenburg, Amalie Rosa Bune og Mathilde Fraenkel med Kristian Tylvad som kaptajn.

U16: BRONZE til Daniel Tylvad, Aron Tylvad, Viktor Kolding, Georg Würtz Bendixen, Chritina Roesen Wahl og Sarah Henriksen med Morten Bilde som kaptajn og Pia Nielsen Jense som coach.

Med to nye par på holdet var sølvmedaljerne i pigerækken en positiv overraskelse - godt spillet!

 

Vi siger TAK til alle jer frivillige, der både har gjort et stort arbejde med forberedelserne og rejser med for at være kaptajner og coacher!

 

Resultater kan findes via dette link