Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
14. januar 2019

Anden divisionsweekend 2018/19

 

I denne weekend den 12.-13. januar blev sæsonens anden divisionsweekend spillet. Her spillede alle hold 3 kampe. Efter 6 ud af sæsonens 11 kampe spillet er det nu tid til at gøre status. Tabellerne har nemlig ændret sig lidt i løbet af weekenden. Op til weekenden bragte vi en optakt her på siden. Denne kan findes her.

Der blev i denne weekend sendt BBO fra nogle af de 1. divisionskampe, der blev spillet i Aarhus. Her mødtes Steen Schou og Niels Mønsted i weekendens første kamp. Her kom Schou bedst fra starte og første med 27 ved pausen. I anden halvleg var det stort set helt lige, hvilket resulterede i 14,41 KP til Schou.

I femte runde mødtes Pharmaservice og L. P. Damgaard. Denne kamp var meget tæt, og Pharmaservice endte med at vinde med 4 IMPs efter at have været bagud med 2 IMPs efter 20 spil.

I sjette runde spillede Mønsted mod L. P. Damgaard. Her var det også meget tæt. Damgaard vandt første halvleg med 8 IMPs og vandt i sidste ende kampen med 5 IMPs. Damgaard løb altså afsted med 10,96 KP fra den kamp.

Også i København blev der spillet et par spændende opgør. Bl.a. var der en gentagelse af sidste års finale, da Schaltz mødte Reinholdt Bridge. Schaltz vandt finalen i april måned, men denne gang var det stik modsat med Reinholdt Bridge, der så ud til at være i topform. De vandt nemlig med 75 IMPs over de forsvarende danmarksmestre, hvilket gav dem 18,92 KP.

Et andet opgør, som i optakten så meget spændende ud, var Schaltz mod Konow. Her formåede Schaltz at være bedre med, end i den anden storkamp de spillede. De vandt med 3 IMPs på de 40 spil og tog dermed lidt over halvdelen af de 20 KP med fra opgøret.

 

Efter weekenden kampe ser stillingerne således ud:

1. division

2. division

3. division øst

3. division vest