Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. oktober 2019

Kulturnatten fredag d. 11. oktober

 

Bridge er på programmet igen i år, når Kulturnatten i København løber af stablen, nu på fredag - den 11. oktober.

På Kulturnatten vågner København kortvarigt af sin efterårsdøs. Og byen summer igen et øjeblik af liv og højt humør. Kulturnatten har i over 26 år indledt skolernes efterårsferie og er med tiden blevet en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Tusindvis af mennesker vælter ud af forstæderne og valfarter ind mod byen for at plukke lystigt af oplevelserne fra den store kulturelle smeltedigel. Og der er rigeligt at opleve. Sidste år ramte arrangørtallet hele 240.

Med Kulturpasset i hånden er der er fri transport med det offentlige i hele hovedstadsområdet. De mange Kulturnatteravne har også mulighed for at lande lige foran hoveddøren ved Den Sorte Diamant med en af Kulturnattens bådfarter. Da Kulturnatten byder på et hav af muligheder lige fra indre by til Valby, kan det være en god ide at planlægge sin rute og sine besøg hjemmefra. Men sæt geokoordinaterne for bridge i Oktogonen i Det Kongelige Bibliotek ind som et fast punkt på ruten – det må du ikke gå glip af!

I tidsrummet 18-23.00 står DBf og en række engagerede frivillige nemlig klar til at tryllebinde alle de Kulturnatsgæster, der vælger at lægge vejen forbi og prøve kræfter med verdens bedste spil - bridge

Vi glæder os til en hyggelig aften og ser frem til møde en masse nye bridgeentusiaster.

Find DBf i programmet for Kulturnatten her.