Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
27. juli 2020

Sommerbridge på torvet i Svendborg

 

Selv om Dansk Bridgefestival er aflyst, bliver der alligevel spillet festivalbridge i Svendborg denne sommer. Den 4. og 5. august indbyder Svendborg Bridgeklub og Danmarks Bridgeforbund til Den Lille Bridgefestival i forbindelse med arrangementet 5700 Summer. Den Lille Bridgefestival åbnes den 4. august kl. 12.50 af festivalkoordinator Jytte Skjærbæk og direktør i Danmarks Bridgeforbund Charlotte Fuglsang.

 

Tirsdag den 4. og onsdag den 5. august spilles to selvstændige bronzeturneringer, begge dage kl. 13-17. Kortene kommer på bordet i et stort telt på torvet i Svendborg. Alle er velkomne, og tilmelding foregår via Svendborg Bridgeklub her. Gå ind under "Andre turneringer". Prisen er 50 kroner pr. spiller, som inkluderer sandwich og juice. Der er bronzepoint og vinpræmier til de bedste samt gavekort til en samlet værdi af 10.000 kroner fra Svendborg Shopping, som der trækkes lod om blandt alle deltagere.

 

Den Lille Bridgefestival har plads til tre fem-bords-rækker, så skynd dig at melde dig til. Nye bridgespillere er også velkomne til at kigge forbi. Svendborg Bridgeklub har sørget for kyndige instruktører, så alle kan få lejlighed til at prøve verdens sjoveste kortspil.