Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
12. januar 2021

Info om hjælpepakker

 

Denne side er opdateret tirsdag d. 12. januar omkring åbningen af faste omkostninger i perioden d. 1 november 2020 til den 28. februar 2021. Læs mere om dette her.

Virksomhedsguiden har også udarbejdet et skema over ordningerne og hvem der kan søge hvad - skemaet kan ses her (skemaet er opdateret d. 12. januar 2021)

Denne side er opdateret fredag d. 11. december mht. DIF og DGI's corona-hjælpepulje som genåbnes fra mandag d. 14. december 2020 (læs mere om dette her) samt at en ny aftale genåbner de generelle hjælpepakker til dansk erhvervs- og kulturliv (læs mere om dette her).

 

De hjælpepakker regeringen tilbyder kommer fra både Erhvervsministeriet og Kulturministeriet. Det kan være svært at finde rundt i, og det er på forhånd vanskeligt for DBf at vurdere, hvilke pakker der er relevante for DBf´s klubber. 

Vi anbefaler derfor, at man orienterer sig i de forskellige overskrifter nedenfor og/eller kigger på dette skema over kompensationsordninger (skemaet er opdateret d. 22. december 2020). Samtidig står sekretariatet naturligvis til rådighed med yderligere vejledning. 

Der er tale om forskellige hjælpepakker, hvoraf nogle kan ansøges nu og andre afventer konkret udmøntning. Så snart lovgivningen er på plads, vil denne side blive opdateret. 

 

Udvidelse af hjælpepakker 

(aftale indgået mellem regeringen og aftalepartierne d. 27. oktober 2020)

Der er tale om en udvidelse af hjælpepakkerne, der medfører at en række kompensationsordninger og hjælpepakker bliver forlænget frem til d. 31. januar 2021. Læs mere her.

 

Hjælpepakker og puljer fra Kulturministesriet 

Herunder bl.a. DIF og DGI's coronahjælpepulje som åbner op for ny ansøgningsrunde fra mandag d. 14. december 2020 kl. 12.00 til fredag d. 22. januar 2021 kl. 12.00

Læs mere om puljen, hvad du kan søge til samt hvordan her

Dette afsnit er opdateret fredag d. 11. december 2020.

 

Forlængelse af tidligere hjælpepakker

Læs mere om det her

Dette afsnit er opdateret onsdag d. 23. december 2020