Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
19. november 2020

Få Dansk Bridge i postkassen

 

Vi ved, at mange læsere af Dansk Bridge gerne ønsker bladet leveret direkte i postkassen. Sekretariatet har derfor afsøgt mulighederne for en løsning. I en prøveperiode tilbyder Danmarks Bridgeforbund derfor, at medlemsbladet Dansk Bridge kan leveres med posten.

Bladet sælges enkeltvis i vores webshop på www.bridgebutikken.dk.

Det bemærkes, at der ikke er tale om en abonnementsordning, lige som det ikke er muligt at bestille bladet telefonisk eller på mail.

Prisen for et trykt eksemplar af Dansk Bridge er 15 kroner pr. nummer. Hertil kommer forsendelsesomkostninger, som afhænger af mængde og leveringstid. Den billigste levering koster 35 kroner.

Vi gør opmærksom på, at der indtil videre er tale om en forsøgsordning, som blandt andet skal afklare, hvor stor efterspørgslen er. Det vil naturligvis fortsat være muligt at afhente trykte numre af Dansk Bridge i klubberne.

På nuværende tidspunkt kan vi levere Dansk Bridge fra september, oktober og november i år. Det er endvidere muligt at købe jubilæumsnummeret fra sommeren 2019.

 

Du kan selvfølgelig altid som medlem læse bladet gratis digitalt ved at logge ind på medlemsinfo på hjemmesiden eller ved at downloade appen Dansk Bridge.