Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
29. november 2020

Wieds Vinstue vandt dynamithold på BBO

 

Wieds Vinstue snuppede sejren i Danish Dynamite Teams, som blev afviklet den 28.-29. november på BBO. Gæsterne på Vinstuen var Jonas Houmøller, Kasper Konow, Ulrik Zeeberg, Christian Lahrmann, Jens Rasmussen, Leif W. Thomsen, Russell Samuel (USA) samt bartender Erik Wied. I finalen besejrede Wieds Vinstue Make Århus Great Again anført af Riccardo Mirasola med 89-61.

Erik Wied og co. nåede ellers kun med i finalen takket være en god slutspurt og lidt hjælp fra andre hold i alle mod alle-runden. Inden sidste kamp havde Vinstuen 13 kamppoint op til en finaleplads, men da Kruses Kortcirkus med Henrik Kruse Petersen i spidsen tabte, var vejen banet. Kruses Kortcirkus spillede om bronzemedaljen mod Malmø Expressen, og har trak den dansk-svenske Expres med Mikael Velschow-Rasmussen som kaptajn den længste svelle. Kampen om femtepladsen blev vundet af Karsten Vinther over Vest for Storebælt.

B-rækken var et tæt ræs det meste af vejen. Men til sidst kunne Faxe og omegn med Peter Gallmeyer som chef trække sig sejrrigt tilbage. Nummer to blev ASLAK med Jens Pauli G. Nolsøe i spidsen, mens Team IRG under Dorte Cilleborgs ledelse tog bronze.

Se alle resultater fra turneringen her. Og se holdopstillinger her.

Danish Dynamite Teams blev styret sikkert af turneringsleder Torsten Ørhøj. Weekendens arrangement var anden udgave af en DBf-arrangeret holdturnering på BBO - men nok ikke den sidste.