Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
05. september 2021

Hagen blev besejret af Peter Schaltz

 

Finalen i årets pokalturnering blev vundet af Peter Schaltz, der dermed genvandt pokalen fra den senest afholdte pokalturnering i 2019 (pokalen 2020 blev aflyst). Sejren lagde endnu et par alen til Schaltz-dynastiets position i toppen af dansk bridge.

Finalen var helt lige - 22-22 - efter to sektioner. Men med pæne sejre i de to næste bragte Schaltz sig foran 85-32. Anders Hagen kom lidt igen med 34-20 i femte sektion efter et par gamesving, og en overgang så finalen næsten ud til at kunne blive spændende. Til sidst trak Schaltz dog fra igen, og sejrscifrene lød til sidst på sikre 125-79.

Spillerne på vinderholdet var: Peter og Dorthe Schaltz, Martin Schaltz og Mathias Bruun samt Søren Christiansen og Jan Sejr Nicolajsen. Sølvmedaljerne blev hængt om halsen på Anders Hagen og Jonas Houmøller samt Mikkel Bensby Nøhr og Lars Lund Madsen.

De to sæt bronzemedaljer gik til Jesper Buus-Thomsen og Erik Wied, der blev besejret i lørdagens semifinaler af henholdsvis Schaltz og Hagen. Jesper Buus-Thomsens holdkammerater var Lars Villinger samt Emil og Peter Jepsen, mens Erik Wied kunne fejre bronzemedaljerne sammen med Karsten Nissen Pedersen, Frederik Bjerregaard og Preben "VM" Schmidt.

Du kan se resultaterne fra pokalslutspillet her.

Du kan stadig nå at tilmelde dig den kommende sæsons pokalturnering - og måske skabe en pokaloverraskelse eller to. Vi har også premiere på den nye turnering Breddepokalen for spillere med handicap 25+. Læs mere om pokalturneringerne her.