Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. september 2021

Spil med i pokalturneringerne

 

Søndag den 12. september er sidste mulighed for at melde sig til årets pokalturneringer. Benyt dig af chancen for at kommer ud og møde spillere fra andre klubber og få en hyggelig oplevelse. Kampene i pokalturneringen afvikles normalt privat, og det sociale er i højsædet. Samtidig har du mulighed for at vinde guldpoint og måske skabe en pokaloverraskelse eller to. I fodbold vandt Skagen engang over Brøndby i pokalturneringen - så alt kan ske.

Foruden den almindelige pokalturnering har vi i den kommende sæson premiere på Breddepokalen, som er forbeholdt spillere med handicap 25 eller højere. Handicapgrænsen på 25 beregnes som et gennemsnit af de fire spillere på holdet med lavest handicap på tilmeldingstidspunktet. I Breddepokalen spilles 32 spil i hver kamp mod 40 i den almindelige pokalturnering. 

Alle hold er garanteret mindst to kampe i både den gamle og den nye turnering. I de første runder tages der geografiske hensyn, så spillerne ikke skal køre for langt. Du kan læse alle reglerne for begge turneringer her (§331).

Prisen for at deltage er 500 kroner pr. hold i begge turneringer. Til den "gamle" pokalturnering tilmelder du dit hold her. Breddepokalen kan du tilmelde dig her. Tilmeldingen sker via det lille link øverst til højre på siderne. Betalingen til begge turneringer foregår via Flexbillet her. Første runde i turneringerne spilles søndag den 3. oktober. Resten af spilledatoerne kan du se her. Holdene har dog mulighed for at aftale en anden spilledato inden for visse begrænsninger, hvis de kan blive enige om det.