Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
08. oktober 2021

Følg med i spændende divisionsopgør

 

OPDATERET 8.OKTOBER KL. 15.30

Mange har glædet sig til at komme i gang med en forhåbentlig corona-uberørt divisionssæson - og i denne weekend sker det. Der er fuldt program i alle divisioner, og du kan følge med på BBO. Sendevognen holder i Aarhus, og vi transmitterer hele weekenden fra 1. division med Jan Nielsen og Emilio Mirasola ved tasterne. Programmet ser således ud:

1. kamp: Kasper Konow - Steen Schou

2. kamp: Kasper Konow - Team PharmaService

3. kamp: Mads Eyde - Team Pharmaservice

I første kamp kan du få lidt "Gammel Dansk" at starte dagen på. Steen Schous hold med to af de danske seniorverdensmestre fra 2019 møder de forsvarende mestre, Kasper Konow. I anden kamp har du første parket til opgøret mellem finalisterne fra sidste sæsons DM-slutspil, Kasper Konow og Team PharmaService, hvor tre par fra landsholdet i åben række skal i aktion: Kasper Konow - Michael Askgaard, H.C. Graversen - Henrik Caspersen og Dennis Bilde - Emil Jepsen. Og i tredje kamp kan du opleve PharmaService krydse klinger med Mads Eyde, der stiller op med blandt andre dansk-tyske Sabine Auken i makkerskab med amerikanske Roy Welland.

Transmissionen begynder lørdag kl. 12.30 og slutter søndag kl. 18.15. Du finder BBO her.

Foruden Vanggårdscentret i Aarhus spilles i Blaksets Bridgecenter i København og Herning Bridgeklub på Neksøvej. Ugler er velkomne alle steder.

Du kan følge med i resultaterne fra alle divisioner her.