Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
27. november 2021

Regerende mestre gik i spids

 

De forsvarende damemestre fra 2020 lagde stærkt ud i første weekend af sæsonens DM for damehold. Leise Hemberg vandt tre sikre sejre og har allerede syv kamppoint ned til Gerda Silke Holm som nummer to. Gerda Silke Holm kan dog bryste sig over parret Sara Zollfrank Sparre - Lise Mernøe, som topper multiholdberegningen over de bedste par med 15,22. Tredjepladsen i 1. division indehaves p.t. af Bridgeklubben Bellevue.

Juniorholdet Clara Brun Pedersen havde måttet supplere sig med et par erfarne spillere på grund af mande- (dame-?) fald, men klarede sig pænt og ligger nummer syv. Birgitte Engelbrechtsen, som var blevet "tvangsoprykket", da et hold gik i opløsning, fik til gengæld en hård start og må finde sig i placeringen på bagerste række. Meget kan dog nå at ske.

I 2. division har nedrykkerne Tanja Christensen kig på en hurtig retur til den bedste række med en foreløbig førsteplads. Trængslen er dog stor i toppen, og Susanne Gydesen på andenpladsen og Camilla Husted som nummer tre er ikke langt efter.

Trods coronaens klamme hånd lykkedes det at gennemføre divisionsweekenden efter planen med god stemning i både Aarhus og Køge.

Alle resultater fra damedivisionen er her.