Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
06. januar 2022

Konow møder Harries i udsat kamp

 

Hvis du har lyst til bridgeunderholdning til eftermiddagskaffen lørdag, kan du følge med i 1. divisionskampen mellem Kasper Konow og Knud Harries. Kampen er udsat fra november og spilles på RealBridge.

Kasper Konow er forsvarende danmarksmestre, men er ikke kommet op i gear i denne sæson. Hvis holdet skal have en chance for at nå slutspillet, skal der gang i scoringen nu. Men modstanderne er en rutineret flok, der foruden holdkaptajn Knud Harries i makkerskab med Morten Andersen (af mange kendt som Duck) består af Klaus Adamsen og Dennis Koch-Palmund. Adamsen og Koch-Palmund skal repræsentere Danmark i seniorrækken ved VM til foråret. Som tredjepar hos Harries spiller den tidligere landstræner Peter Magnussen og John Henriksen, som også begge har taget stik i et par menneskealdre.

Kampen blev udsat for at give Kasper Konow mulighed for at spille Champions' Cup i Slovakiet - bridgens svar på Charmpions League. Her var holdet i øvrigt tæt på medalje. Konows tropper består ud over kaptajnen af Michael Askgaard, Anders Hagen, Jonas Houmøller, Lars Lund Madsen og Mikkel Bensby.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 12, men der er indlagt en times forsinkelse, så slagudvekslingerne kan følges fra kl. 13. Der spilles to halvlege a 20 spil, og transmissionen ventes at slutte omkring kl. 19.30. Du kan ugle på RealBridge her. Resultater og stillinger fra 1. division kan du se her.