Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
13. januar 2022

Samtlige divisionskampe vises på RealBridge

 

Ved den kommende divisionsweekend den 15.-16. februar bliver der for første gang nogensinde mulighed for at følge alle 24 kampe i de fire divisioner på nettet. Baggrunden er, at divisionsweekenden denne gang spilles online på RealBridge, og derfor kan der ugles ved samtlige 48 borde.

I 1. division kan du for eksempel følge opgøret mellem Peter Schaltz og John Norris lørdag. Peter Schaltz har blandt andre Martin Schaltz og Mathias Bruun i startopstillingen, mens John Norris præsenterer det svenske stjernepar Peter Bertheau og Simon Hult. Formiddagskaffen søndag kan indtages i selskab med Team PharmaService og Team Vepidan. Nordjyske Team Vepidan er oprykkere, mens PharmaService har Dennis Bilde blandt aktørerne. 

Men også i de øvrige divisioner er der mange spændende kampe. Eksempelvis byder søndagen på en ægte bundgyser i 2. division, hvor Henrik Kristensen og Varde Bridgeklub mødes. Holdene ligger p.t. næstsidst og tredjesidst og kæmper for overlevelse i næstbedste række.

Af sikkerhedshensyn er der indlagt 60 minutters forsinkelse. Det betyder, at du kan følge landets bedste kortspillere kl. 13.30-19.15 lørdag og 10.00-16.15 søndag. Du kan ugle på RealBridge her. Alle meldinger og spil kan ses, men der er dog ikke billeder af spillerne.