Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
19. januar 2022

DIF og DGI's corona-hjælpepulje er igen åben

 

OBS! Puljen lukkede d. 8. februar kl. 12.00

 

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er igen åben for kompensation til breddeforeninger, herunder bridgeklubber. 

Den er åben for at yde et ekstraordinært tilskud til lokale idrætsforeninger for at afbøde de negative konsekvenser, som foreningerne oplever som følge af nedlukning for aktivitet og aflysning af arrangementer i perioden fra 19. december 2021 til 15. januar 2022. Bridgeklubber som fulgte opfordringen fra Kulturministeriet om at holde lukket i perioden, vil dermed kunne søge puljen. 

Ansøgningsfristen er d. 8. februar 2022 kl. 12.00.

Bridgeklubber der tidligere har ansøgt og fået tilskud fra puljen kan også søge igen.

For denne kortere nedlukning gælder, at DIF og DGI's corona-hjælpepulje vil kunne ansøges om tilskud til dækning af nedenstående tab:

  • Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere) i ovenstående periode, der er aflyst som følge af nedlukningen.
  • Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer i ovenstående periode, der er aflyst som følge af nedlukningen.
  • Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer i ovenstående periode, der er aflyst som følge af nedlukningen.

Bemærk: Ansøgere kan kun søge om dækning af tabte nettoindtægter, hvilket vil sige, at ansøgere skal modregne eventuelle besparelser eller reducerede udgift (f.eks. ekstraordinære udgifter til værnemidler, ekstra rengøring mv).

Læs mere på DIF's hjemmeside, hvor du også finder retningslinjerne for puljen: https://www.dif.dk/radgivning-og-stotte/stottemuligheder/dif-og-dgi-s-corona-hjaelpepulje

Sådan ansøges puljen

I ansøger på DIF og DGI’s fælles portal, Centralt ForeningsRegister (CFR) på www.medlemstal.dk. I kan anmode om midlertidig adgang ved at skrive til difdgicoronapulje@dif.dk. Herefter vil I modtage en mail med et link som I kan benytte. 

Bemærk at det kræver følgende for at kunne søge puljen: 

  • CVR-nummer
  • NemKonto
  • Oprettelse i DIFs medlemssystem Centralt ForeningsRegister (få midlertidig adgang ved at skrive til difdgicoronapulje@dif.dk)

 

Sekretariatet sidder naturligvis klar med råd og vejledning til klubber omkring corona-hjælpepuljen. Ring endelig på tlf. 4847 5213 eller send en mail dbf@bridge.dk