Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
10. juni 2022

Tankesportsforbund skriver til erhvervsministeren

 

Opdateret fredag den 10. juni kl. 15.00: Danmarks Tankesports-Forbund, som administreres af DBf, har nu rettet henvendelse til erhvervsminister Simon Kollerup i forbindelse med de bureaukratiske regler, som plager mange klubber. Du kan se skrivelsen til Simon Kollerup her. De problemer, som en del bridgeklubber er udsat for, går igen i klubber inden for andre tankesportsgrene, og henvendelsen sker derfor samlet. Du kan læse mere om Danmarks Tankesports-Forbund her.

- - -

Mange klubber i Danmark oplever store problemer med at få adgang til klubbernes egne bankkonti på grund af bureaukratiske hvidvaskregler. Specielt tager det lang tid at få registreret nye bestyrelsesmedlemmer.

Niels Andreasen, formand for Viborg Ny Bridgeklub, er grundigt træt af situationen, og han fortæller nu om klubbernes genvordigheder til TV Midtvest. Du kan læse artiklen og se indslaget her.

- Konsekvenserne bliver, at vi ikke gider at være i bestyrelsen, og hvis man ikke vil være i en bestyrelse, er konsekvensen, at de små foreninger må lukke, siger Niels Andreasen til TV Midtvest.

Erhvervsminister Simon Kollerup er ifølge artiklen i gang med at se på sagen og regner med inden for i år at have en ny vejledning til bankerne klar, som vil gøre processen nemmere.

Niels Andreasen og flere andre skriver også om emnet på Debatten her på siden. Du kan læse tråden her.