Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
11. juni 2022

Festlig fejring af jubilæum i Nykøbing Falster

 

Et år forsinket blev 75-årsjubilæet i Nykøbing Falster Bridgeklub fejret på behørig vis i klubbens egne lokaler.

Der blev budt velkommen af formand Jørgen Holm – og herefter gik alle ombord i pindemadder og dejlige vine. Guldborgsund kommune var bl.a. repræsenteret ved medlem af Økonomiudvalget og næstformand i Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget, Katrine Burmann, som holdt en flot og vedkommende tale for klubben. Til stede var også formanden for Folkeoplysningsudvalget, Lene Madegaard. Fra kommunen modtog klubben en gavecheck på 7.500 kr. Også distrikt Storstrøm havde lagt vejen forbi.

Fra DBf deltog hovedbestyrelsesmedlem Bo Ulrik Munch og direktør Charlotte Fuglsang.

Jørgen Holm holdt en munter jubilæumstale, der gennemgik klubbens og spillets historie - lige fra Vanderbilt gik i land i New York og lærte folk at spille rigtig bridge. Faktisk var kontraktbridge kun et cirka 20 år gammelt spil, da klubben blev stiftet af lokale erhvervskoryfæer. Jørgen Holm krydrede sin tale med mange sjove anekdoter om klubbens medlemmer og deres spil. Ud over bridge måtte vi forstå, at en ordentlig kaffe af god kvalitet altid har været et must blandt klubbens medlemmer.  

Charlotte Fuglsang takkede bestyrelsen og særligt Jørgen Holm for hans indsats og ikke mindst evne til at se, at klubben kun kunne udvikle sig via undervisning og oplæring for at øge medlemsskaren. Det er Jørgens fortjeneste, at bridgeklubben er vokset og blevet en toneangivende klub. Charlotte Fuglsang takkede også Jørgen Holms søde hustru, Lise, for bag enhver stærk mand står en meget stærk kvinde.

Dagen sluttede med en skøn jubilæumslagkage. 

 

DBf's direktør, Charlotte Fuglsang, imellem HB-medlem Bo Ulrik Munch og formand Jørgen Holm:

 

Jubilæumskagen var fornemt dekoreret:

 

Fra kommunen fik bridgeklubben en gavecheck på 7.500 kr.:

 

Klubbens egne lokaler dannede ramme om jubilæumsfesten: