Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
12. juli 2022

Bridge blev præsenteret på tv og i avisen

 

"Når tre spillere har sagt pas, går man over til kortspillet. Og her gælder det om at tage så mange stik som muligt," forklarer Andreas Plejdrup i et indslag på TV 2 Fyn. På festivalens første dag kom tv-stationen forbi og ville gerne have en beskrivelse af, hvad bridge går ud på - helt fra bunden.

TV 2 Fyn havde optaget en del af indslaget på forhånd og sendte derefter direkte fra semifinalen i DM for mixed par - med behørig lav stemmeføring a la billard-kommentar. Direktør Charlotte Fuglsang fortalte om, hvor dejligt det er endelig at kunne byde velkommen til bridgefestival igen, og Nikolaj Zeeberg indviede seerne i, hvorfor det er fedt at være på festival.

Du kan se hele indslaget her (cirka 7,30 minutter inde i udsendelsen).

Mandag kom også Fyns Amts Avis forbi i forbindelse med, at transportminister og minister for ligestilling Trine Bramsen åbnede Vinoble-turneringen. Foruden at dække ministerbesøget talte avisen med nogle af de mange festivaldeltagere, blandt andre Hardy Mikkelsen fra Vinoble-holdet Stiknarkomanerne. Hardy Mikkelsen fortæller, at spillerne begyndte at spille sammen på nettet, men nu har dannet et hold. Du kan læse artiklen her.