Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
13. august 2022

Christian Lahrmann vandt VM-guld og -bronze

 

Opdateret lørdag den 13. august kl. 17.30: Christian Lahrmann har vundet guld ved de åbne verdensmesterskaber for U21-hold som kaptajn på et internationalt mandskab. Stort tillykke til Christian og de øvrige unge gutter! 

Finalen blev ikke engang spændende. Daddy Lahrmann, som holdet hedder, var foran med 133-49 mod polske CKIS Skavina U18 efter tre af fire sektioner, og så havde polakkerne fået nok. Verdensmestrene er: Christian Lahrmann, Leo Rombaut (Frankrig), Andreas Abragi (Sverige), Ivar Lichtenstein (Sverige), Nikolai Heiberg-Evenstad (Norge) og Harry Hjorth Warlenius (Sverige). Du kan finde alle resultaterne her.

 

Abragi, Lichtenstein, Lahrmann, Rombaut og Warlenius. På billedet mangler Heiberg-Evenstad:

- - -

Christian Lahrmann har vundet bronzemedalje ved de åbne verdensmesterskaber for U21 sammen med sin franske makker Leo Rombaut. Feltet bestod af 26 par fra hele verden, og Lahrmann-Rombaut sluttede med 57,93 procent. Vindere blev Michael Xu og Finn Kolesnik fra USA med 60,84 procent. Du kan se slutstillingen her. Lahrmann og Rombaut har nu taget hul på det åbne VM for juniorhold på et internationalt mandskab. Du kan følge med i resultaterne her.

Christian Lahrmann er kun 19 år, men har allerede en række fine resultater, både nationalt og internationalt. I foråret var han med til at vinde DM for hold på John Norris' mandskab, og i juni fik stortalentet debut på det voksne danske landshold i åben række ved EM på Madeira i makkerskab med Lars Blakset.

 

Lahrmann og Rombaut med bronzemedaljer om halsen: