Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
06. september 2022

Spil med i årets pokalturneringer

 

Tilmeldingsfristen til årets pokalturneringer er nu på søndag den 11. september.

Pokalbridge er en chance for at komme ud og møde spillere fra andre klubber - og måske stå for en pokaloverraskelse. Kampene afvikles normalt under private former, og hyggen er i højsædet. Samtidig er der guldpoint på spil allerede fra første runde.

I sidste sæson havde Danmarks Bridgeforbund premiere på Breddepokalen, som er forbeholdt hold, hvor spillerne har et gennemsnitshandicap på 25 eller højere. Breddepokalen fortsætter i denne sæson på linje med den almindelige pokalturnering, der er åben for alle.

I begge turneringer er samtlige hold, der spiller med fra start, garanteret mindst to kampe. I de første runder tages der geografiske hensyn, så spillerne ikke skal køre for langt. I Breddepokalen spilles 32 spil i hver kamp, mens der dystes over 40 spil i den ordinære turnering.

Tilmeldingsfristen for begge pokalturneringer er søndag den 11. september, og prisen er 800 kroner pr. hold. Beløbet er sat op i år, da indskuddet ikke er blevet reguleret i mange år. Du skal tilmelde dit hold på pokalsiden og betale via Flexbillet. Til den ordinære pokalturnering tilmelder du dit hold her. Breddepokalen kan du tilmelde dig her. Tilmeldingen sker via det lille link øverst til højre på siderne. Betalingen til begge turneringer foregår via Flexbillet her (alle hold skal betale via samme link, men tilmelde sig enten Breddepokalen eller den almindelige pokalturnering på pokalsiden).

Første runde i turneringerne spilles søndag den 2. oktober. De øvrige spilledatoer kan du se her. Holdene har dog mulighed for at aftale en anden spilledato inden for visse begrænsninger, hvis de kan blive enige om det. Bemærk også, at nogle spilledatoer kan udgå, hvis der er få hold tilmeldt.