Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
15. august 2023

BLU2 - skal du med?

 

Bliv en endnu bedre bridgelærer - også for klubspillere

Ca. hvert andet år udbydes det lærerige BLU2 kursus for bridgelærere. Og det er nu!

Du vil få skærpet dine undervisningsteknikker og efter kurset vil du bridgefagligt være rustet til at undervise klubspillere.

Det bridgefaglige indhold er fra Nordisk Standard bog 3 og 4, hvilket så rigeligt er i stand til at udfordre de fleste klubspillere.

Der er tre sæt hjemmeopgaver, der skal afleveres med frist:

  • Mandag d. 8. januar 2024 - aflevering af opgave 1
  • Mandag d. 5. februar 2024 - aflevering af opgave 2
  • Mandag d. 4. marts - aflevering af opgave 3

Det er fornuftigt at begynde på opgaverne i god tid, da det bridgefaglige niveau er højt og det før opgavebesvarelsen er nødvendigt at tilegne sig det faglige indhold af de 2 bøger.

Forudsætning for deltagelse er, at du har gennemført modul 1 af bridgelæreruddannelsen eller har et tilsvarende kendskab til Nordisk Standard og til undervisning.

Det afsluttende weekendkursus er i Bridgehuset Roskilde, Kildegården 2, den 6. og 7. april 2024. Kurset starter lørdag formiddag kl. 10.00 og slutter søndag kl. 17.00. Prisen er 900 kr. Hertil kommer at du selv skal arrangere overnatning og anskaffe bøger.

Bemærk venligst at tilmeldingen er bindende, og du derved ikke kan forvente at få det fulde beløb refunderet ved evt. afmelding.

Gennemfører du BLU2 med mindst 75% rigtige i opgavesættene og gode evner som underviser bliver du certificeret DBf bridgelærer.

Tilmelding 
Du tilmelder dig via vores tilmeldingssystem på www.event.it/dbf senest d. 1. december 2023.

Kontakt
Ved spørgsmål omkring kurset kontakt Michael Hvass Miller på laerbridge@gmail.com