Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
21. november 2023

Hastigheden i BC3

 

Opdateret d. 21. november 2023

SSD har de seneste par uger arbejdet med forskellige løsninger til at øge hastigheden i BC3. Indtil for nylig blev alle indkommende kald til BC3-serveren serviceret af én proces. Nærmere undersøgelser viste, at denne proces var meget presset i "myldretiden" (22:00-23:00).

Derfor blev det et mål at have flere af disse processer til at servicere de indkommende kald. Umiddelbart herefter har vi kunnet konstatere en markant forbedring af hastigheden i myldretiden. Derfor skulle alle klubber, der har haft problemer gerne opleve en klar forbedring, og vi håber derfor, at vi er i mål.

SSD fortsætter naturligvis med at se på løsninger til at forbedre hastigheden.

 

 

Opdateret d. 8. november 2023

Vi har nu haft møde med vores leverandør SSD, som er enige i, at der er en række udfordringer med BC, som særligt påvirker hastigheden.

BC3 bruger således lang tid på at beregne resultater og danne hjemmesider i ”myldretiden” 22:30-23:30. Problemet rammer tilfældige og ofte også tilbagevendende klubber, mest sandsynligt større klubber eller klubber med store datamængder.

Løsning på kort sigt til klubberne:

Dan og upload resultater uden for myldretiden, dvs. efter 23:30 eller næste morgen.

Hvad er problemet?

Problemet skyldes en øget belastning af BC3-serveren. Der kan bl.a. peges på :

  • Ineffektive databaser hos klubberne, som er ”sandet til”, og har brug for at blive reindekseret, som SSD også allerede har gjort med nogle klubber og det har givet et godt resultat.
  • Manglende server-ressourcer
  • ”Flaskehalse” – hvorefter kapaciteten i antallet af indgange fra klubberne til databaseserveren øges for at minimere flaskehalse

På lidt længere sigt

SSD afprøver forskellige løsninger indenfor ovenstående og klubberne vil derfor også blive præsenteret for nye releases i den kommende tid, når de åbner BC.

Vi håber, at vi er i mål med en velfungerende BC i løbet af 3-4 uger.

 

 

Opdateret d. 3. november 2023

Desværre oplever vi fortsat, at et større antal klubber har problemer med bl.a. indlæsning af resultater efter aftenens turneringer.

Der arbejdes ihærdigt på at løse problemerne, men det er ikke helt enkelt, så vi kan desværre ikke sige noget om tidshorisonten.

Presset er størst i tidsrummet 22.30-23.00. Efter råd fra forbundssuperbrugerne er en mulighed derfor at vente med at indlæse aftenens resultater til næste formiddag.