Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. marts 2022

Spil med i støtteturnering for krigens ofre

 

Danmarks Bridgeforbund arrangerer en støtteturnering til fordel for Ukraine. BRIDGE FOR UKRAINE spilles lørdag den 12. marts kl. 13 på RealBridge samt i fysiske heats. Du kan se de fysiske spillesteder her.

Indskuddet i turneringen er minimum 200 kroner pr. par, som går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for krigens ofre. Beløbet indbetales på kontonummer 3543-0012301529 eller via MobilePay 78407 inden turneringsstart. Man må naturligvis også gerne give et bidrag uden at spille.

BRIDGE FOR UKRAINE afvikles over otte runder a tre spil, i alt 24 spil. Turneringen varer cirka tre timer. BRIDGE FOR UKRAINE spilles i tre rækker med følgende handicapgrænser (gennemsnitshandicap for parret): Åben række, 25+ og 36+. Det vil sige, at hvis et par har et gennemsnitshandicap på for eksempel 28, må parret spille i åben række eller 25+, men ikke 36+. Spillerne skal selv sørge for at melde sig til i en tilladt række. Links til turneringen er her (aktiveres cirka en time før turneringsstart):

Åben række

25+ række

36+ række

Der kræves ikke forhåndstilmelding til BRIDGE FOR UKRAINE på RealBridge. Du sætter dig blot ved et bord, inden turneringen går i gang. Vær venligst på plads 10 minutter før start. Alle kan deltage, også ikke-medlemmer af DBf. Der vil være bogpræmier doneret af Bridgebutikken til de tre bedst placerede par i hver række. Endvidere er der bronzepoint på spil, ligesom der reguleres handicap. Husk at angive DBf-nummer, når du ankommer til "spillelokalet", hvis du har et.

Teknisk koordinator ved BRIDGE FOR UKRAINE er Jan Nielsen. Turneringsledere er Leif Øgaard og Lars Korsholm.

RealBridge er en online-platform med billede og lyd, så alle fire ved bordet kan se og høre hinanden. Det er nemt at spille på RealBridge, hvis du blot har en computer med kamera og mikrofon. Har du ikke tidligere prøvet at spille på nettet, kan du finde instruktions-manualer og -videoer her. Hvis du har spørgsmål til RealBridge eller andre forhold omkring turneringen, kan du også ringe til sekretariatet, telefon 4847 5213, eller turneringsadministrator Erik Wied, telefon 2052 2059.

Foruden RealBridge har alle klubber og distrikter mulighed for at arrangere fysiske heats. Besked herom sendes til Erik Wied, erik@bridge.dk. Kortfordelinger til fysiske heats kan rekvireres hos Otto Rump, otto@bridge.dk.

Når BRIDGE FOR UKRAINE er slut, vil vi offentliggøre videoer, hvor otte personer fra landsholdstruppen kommenterer de mest interessante spil. Kommentatorerne er: Dennis Bilde, Emil Jepsen, Michael Askgaard, Kasper Konow, Helle Rasmussen, Henrik Caspersen, Morten Bilde (kaptajn) og Peter Westrup (coach).

DBf forventer at kunne offentliggøre summen af det indsamlede beløb i løbet af mandag den 14. marts. 

Danmarks Bridgeforbund har i øvrigt også sendt en støtteerklæring til det ukrainske bridgeforbund. Du kan læse mere her.