Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst


EM Herning 2024

 

Europamesterskaberne i bridge kommer til Danmark, når EM afholdes i Herning Kongrescenter i dagene fra den 24. juni til 4. juli 2024.

Det er det europæiske forbund (EBL), der sammen med Herning Bridgeklub og DBf står for europamesterskabet i 2024.

Danmark stiller med hold i alle fire rækker - åben, dame, senior og mixed. Holdene udtages i foråret 2024.

 

Ikke siden 1977 har EM været afholdt i Danmark, og det skal markeres. 

Her kan du læse lidt om, hvad DBf påtænker at arrangere før og under EM (Som planlægningen af de forskellige aktiviteter skrider frem, vil vi opdatere denne side med mere info):

 

Sæt dig i spil med en landsholdsspiller

Søndag d. 21. april 2024 fra kl. 13.00 – 16.00 afholdes der en pro/am, hvor du har chancen for at blive makker med en af de landsholdsspillere, der skal repræsentere de danske farver ved EM i Herning.

Inden turneringen er der frokost, hvor pro'er og am'er blandt andet har mulighed for at aftale system.

Prisen for deltagelse inkl. frokost bliver 300 kr. pr. person. Pro/am-arrangementet er en del af en landsholdssamling, der fungerer som træningsweekend for landsholdstrupperne. Samtidig er det en målsætning for DBf at bringe bredde- og topspillere tættere på hinanden. 

Vi åbner for tilmeldingen i løbet af marts, og der vil være en deltagerbegrænsning, så det er efter først-til-mølle-princippet. Efter tilmeldingsfristen vil landstræner og Eliteforum sørge for at sammensætte parrene.

Førstepræmien til am’eren i det vindende par er et weekendophold for to i Herning under EM fra lørdag den 29. til søndag den 30. juni 2024 i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad samt adgang til en bronzeturnering i samme weekend. Der vil naturligvis også være mulighed for at ugle selve europamesterskabet under opholdet.

Mere info følger i løbet af marts, hvor vi også åbner for tilmeldingerne. 

 

Vi varmer op til EM på hjemmebane i hele landet – EM-Klubsølv spilles i uge 16

Som opvarmning til det første EM på hjemmebane siden 1977 spilles der i uge 16, d. 15. – 18. april, en ekstraordinær Klubsølv – vi kalder den noget så kreativt som EM-Klubsølv.

Der kan spilles i alt otte turneringer i løbet af ugen, to om dagen mandag til torsdag, og til hver turnering har en landsholdsspiller kommenteret et par spil, som kan downloades efterfølgende fra siden eller fremsendes til klubben til udlevering efterfølgende.

Der gælder de samme regler til EM-Klubsølv som til den sædvanlig Klubsølv, og sølvpoint og guldpoint gives også efter de eksisterende Klubsølv-regler. Som ekstra præmie vinder det par med den højeste score i løbet af de otte turneringer en turnering samt overnatning under EM i Herning. Denne turnering spilles i weekenden d. 29. – 30. juni 2024. Mere info følger.

Det er gratis at spille med i EM-Klubsølv, dog skal klubberne betale bordafgift.

Læs meget mere om EM-Klubsølv her: EM-Klubsølv

Vi håber, at rigtig mange klubber har lyst til at spille med. 

 

Gør en god gerning, kom til Herning, mærk EM-stemningen og spil med i en sideturnering

Mens EM i Herning pågår, afholder DBf flere sideturneringer for sine medlemmer og andre interesserede.

Vi afholder i alt tre sideturneringer på følgende tidspunkter:

  • Lørdag den 29. juni kl. 10.30-14.00
  • Lørdag den 29. juni kl. 15.00-18.30 – spilles som ren kvindeturnering for at støtte op om EBL´s indsats for flere kvinder i bridge. Landsholdsspiller Helle Rasmussen kigger forbi.
  • Søndag den 30. juni kl. 10.30-14.00

Ved alle turneringer optjener man bronzepoint.

Vi festligholder også den efterfølgende præmieoverrækkelse med et glas bobler og lidt snacks.

Du har også mulighed for at ugle europamesterskaberne før eller efter sideturneringerne.

Mere info kommer i løbet af foråret.

 

EM hjemmeside

Der er til europamesterskaberne i Herning lavet en særlig hjemmeside om EM, hvor du kan læse alt om europamesterskaberne på dansk jord. Siden vil løbende blive opdateret med mere info. 

Du tilgår EM hjemmesiden her.