Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
28. maj 2021

Mixed-holdet er gået i spids

 

Det danske mixed-landshold fører sin række efter førstedagen af de uofficielle nordiske mesterskaber. Mixed-holdet har endda luft ned til nummer to, idet Danmark er i spidsen med 70,31 kamppoint foran Finland med 56,08 som nummer to. Mixed-mandskabet består af tre ægtepar: Dorthe og Peter Schaltz, Marlene og Jens Ove Henneberg samt Camilla Bo Krefeld - Johan Hammelev.

NM spilles i seks rækker, og Danmark har klaret sig pænt næsten over hele linjen. Det danske U21-landshold, som spiller i U16-rækken, ligger som nummer to, men afstanden op til Norge U21 er kun 0,14 kamppoint. Også seniorerne er på andenpladsen, godt tre point efter Norge. Der var på forhånd store forventninger til seniorlandsholdet, som blandt andet består af to verdensmester-par fra 2019.

I åben række ligger Danmark som nummer tre, og samme placering har damelandsholdet. Begge hold har dog et godt stykke op til Sverige, som har førerpositionen i begge rækker.

NM afsluttes søndag, hvor holdene i alle seks rækker møder hinanden. Turneringen er tilrettelagt, så de bedst placerede hold efter lørdag mødes i sidste runde søndag.

Turneringen spilles på RealBridge, og du har mulighed for at ugle de spændende afslutninger søndag. NM spilles fra kl. 10-19, men der er indlagt 30 minutters forsinkelse, så transmissionen begynder kl. 10.30. Du kan ugle via dette link. Log ind og klik på bjælken for den række, du vil ugle.

NM er arrangeret i fællesskab af det danske og norske bridgeforbund. ​Du kan læse mere om turneringen her (på engelsk). Og du kan se deltagerne i alle rækker her. Samme sted ligger også spillernes systemkort.

Resultatformidlingen foregår gennem det norske system Ruter - en pendant til BridgeCentral. Du kan også finde resultater via RealBridge. På linket til RealBridge kan du endvidere se samtlige meldinger og spil. RealBridge-links til søndag følger, når turneringen er slut.

 

Række Ruter RealBridge RealBridge
Åben Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag
Dame Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag
Senior Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag
Mixed Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag
U26 Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag
U16 Stilling Resultater og spil, lørdag Resultater og spil, søndag