Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
30. maj 2021

Mixed-hold og U21 blev nordiske mestre

 

Det danske mixed-landshold holdt fast i førstepladsen fra lørdag og vandt det uofficielle nordiske mesterskab. Mixed-mandskabet kom først over målstregen foran Norge og Sverige. De nykårede nordiske mestre er alle rutinerede spillere og havde desuden fordel af at kende hinanden rigtig godt, idet holdet består af tre ægtepar: Dorthe og Peter Schaltz, Marlene og Jens Ove Henneberg samt Camilla Bo Krefeld - Johan Hammelev.

Også det danske U21-landshold kan skrive nordiske mestre på visitkortet. Ligesom det norske U21 havde holdet fået lov til at spille med i U16-rækken, og de to U21-hold kæmpede ikke uventet om førstepladsen hele vejen igennem. U21-mestrene er Christian Lahrmann, Daniel Brandgaard, Karl Lasthein, Nikolaj Zeeberg, Viktor Kolding, Leah Thrane og Clara Brun Pedersen. Som par stod Christian Lahrmann og Daniel Brandgaard i øvrigt for hele turneringens bedste parpræstation med et gennemsnit på +4,13 imp pr. spil. Bedst af de "rigtige" U16-hold var Norge. Det danske U16-hold endte på femtepladsen.

De danske damer kom ikke for godt fra start, men så alligevel en overgang ud til at have en chance for at tage titlen. Damerne sluttede dog på en fjerdeplads i et tæt felt. Norge var bedst blandt damerne.

Åben række-landsholdet fik bronze bag Sverige og Island. Til sidst fik Danmark knebet sig forbi Færøerne, som nok var turneringens største overraskelse og længe lå til at tage sølv bag de suveræne svenskere.

Det danske seniorlandshold måtte også tage til takke med en tredjeplads trods adskillige verdensmestre på holdet. De svenske seniorer vandt guld foran Norge.

I U26-rækken havde Danmark to hold med - U26-landsholdet og et pigehold. De to hold sluttede som nummer fire og fem, mens Sverige tog guld. 

Det uofficielle NM blev spillet på RealBridge. De fleste lande stillede op i stærkeste opstilling for at bruge turneringen som træning op til kvalifikationen til VM, som finder sted til august - også på RealBridge. Bortset fra et teknisk problem, som gjorde, at seniorrækken blev forsinket søndag, forløb NM fint, og der var god stemning ved bordene.

Du kan læse mere om turneringen her (på engelsk). Og du kan se deltagerne i alle rækker her

Resultatformidlingen foregår gennem det norske system Ruter - en pendant til BridgeCentral (links nedenfor). Du kan også finde resultater via RealBridge. På linket til RealBridge kan du endvidere se samtlige meldinger og spil. RealBridge-links til seniorernes søndags-resultater er delt i to på grund af en teknisk fejl.

 

Række Ruter RealBridge - lørdag RealBridge - søndag
Åben Stilling Resultater og spil Resultater og spil
Dame Stilling Resultater og spil Resultater og spil
Senior Stilling Resultater og spil Resultater og spil 1
Resultater og spil 2
Mixed Stilling Resultater og spil Resultater og spil
U26 Stilling Resultater og spil Resultater og spil
U16 Stilling Resultater og spil Resultater og spil