Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
23. november 2020

Corona-update

 

Her finder du de seneste corona-updates. Vi henviser til vores side om Bridge og coronasituationen, hvor vi samler alt information om bridge og corona. 

 

Opdateret mandag d. 23. november 2020

De nuværende restriktioner som bl.a. indebærer et forsamlingsforbud på max 10 personer blev i fredags forlænget til d. 13. december 2020.
Vi mener i DBf stadig at det er muligt at spille bridge, sålænge man opdeler i grupper på under 10 og holder dem effektivt adskilte hele tiden. Vi henviser til det brev vi udsendte d. 13. november 2020 og som du kan læse her

DBf arbejder politisk for, at der gives mulighed for at kunne differentiere regeringens meget restriktive forsamlingsforbud på 10 personer. Dette med foreningslivets overlevelse og vores mentale sundhed for øje. 

Dansk Bridge for december trykkes og distribueres på sædvanlig vis.

 

 

 

Opdateret fredag d. 13. november 2020

Vi har netop udsendt en orientering til klubberne. Du kan læse den her.

 

 

Opdateret fredag d. 6. november 2020

Lokale restriktioner i 7 nordjyske kommuner

Der er indført lokale restriktioner frem til foreløbig den 3. december 2020 for de syv nordjyske kommuner Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Læsø, Vesthimmerland, Jammerbugt og Thisted.

For bridgen betyder de nye konsekvenser, at:

  • Al indendørs idræts- og foreningsliv lukkes ned. Det gælder både i kommunale, kommercielle, privatejede og selvejende faciliteter.
  • Indbyggerne opfordres til at holde sig indenfor kommunegrænserne
  • Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder for alle - det er ikke længere muligt at være samlet mere end 10 personer, heller ikke selvom man sidder ned og kigger i samme retning. 

Læs mere om de lokale restriktioner her