Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
24. februar 2021

Corona-update

 

Her finder du de seneste corona-updates. Vi henviser til vores side om Bridge og coronasituationen, hvor vi samler alt information om bridge og corona. 

 

Opdateret onsdag d. 24. februar 2021

På det netop afholdte pressemøde, er der lanceret en begrænset genåbning af samfundet d. 1. marts. Det betyder bl.a. at udendørs foreningsliv må åbne med et forsamlingsforbud på 25 personer. Desværre betyder det også, at der ikke åbnes for bridge og andre indendørs aktiviteter på nuværende tidspunkt. 

Genåbningen betyder også, at Bridgebutikken igen åbnes for fysisk fremmøde fra på mandag d. 1. marts. I første omgang vil butikken dog kun holde åben mandag og onsdag fra kl. 9.30 – 16.00.

Udover den forsigtige genåbning bliver alle andre restriktioner forlænget frem til 5. april. Det vil bl.a. sige at der fortsat gælder  et forsamlingsforbud på fem (pånær på Bornholm), at maske er et krav i offentlig transport og butikker mv. 

DBf følger nøje udviklingen og afventer samtidig en rapport fra genstartsteamet i Kulturministeriet. 

Læs mere om den begrænsede genåbning her: https://coronasmitte.dk/nyt-fra-myndighederne/pressemoeder/gradvis-genaabning 

 

 

 

Opdateret torsdag d. 28. januar 2021

Regeringen har i dag meddelt, at de nuværende restriktioner forlænges til den 28. februar 2021.

Samtidig har regeringen påbegyndt et arbejde omkring gradvis genåbning. DBf deltager på vegne af Danmarks Tankesports-Forbund i den forbindelse i drøftelser med Kulturministeriet om genåbning af bl.a. bridgeaktiviteter.

Det blev også meddelt på pressemødet, at udendørsaktiviteter vil åbne før indendørsaktiviteter. DBf følger udmeldinger fra regering og myndigheder nøje og vil holde klubber og medlemmer underrettet.

 

 

 

Opdateret tirsdag d. 13. janaur 2021

På pressemødet onsdag d. 13. januar 2021, forlængede myndighederne de gældende restriktioner til d. 7. februar 2021. Det betyder desværre, at indendørs idræts- og foreningsaktiviteter, herunder bridge, fortsat skal være lukket ned. Forsamlingsforbuddet er fortsat på 5 personer. 

Dette betyder også at bridgebutikken fortsat vil holde lukket for fysisk ekspedition til d. 7. februar 2021. Du kan altid handle i webshoppen - både til afhentning og levering.

Forudbestilte webshop-ordrer bestilt til afhentning kan dog stadig afhentes i tidsrummet mandag-torsdag fra kl. 09.30 - 16.00 og fredag kl. 09.30 - 14.30. 

Du kan se de gældende regler på coronasmitte.dk som er myndighedernes fælles side.

 

 

 

Opdateret tirsdag d. 5. janaur 2021

På det netop afholdte pressemøde oplyste statsminsteren at forsamlingsforbuddet sænkes fra 10 til 5 personer gældende fra i morgen d. 6. januar 2021. Det skærpede forsamlingsforbud følger de nuværende restriktioner og er gældende til d. 17. januar 2021. 

Du kan se de gældende regler på coronasmitte.dk som er myndighedernes fælles side.

Desuden er pokalturneringen udsat indtil videre. 

 

 

 

Opdateret mandag d. 4. januar 2021

Den delvise nedlukning som blev forlænges på pressemødet d. 29. december 2020, betyder at bridgebutikken fortsat holder lukket for fysisk ekspedition til d. 17. januar 2021. Du kan altid handle i webshoppen - både til afhentning og levering.

Forudbestilte webshop-ordrer bestilt til afhentning kan dog stadig afhentes i tidsrummet mandag-torsdag fra kl. 09.30 - 16.00 og fredag kl. 09.30 - 14.30. 

 

 

 

Opdateret tirsdag d. 29. december 2020

På et pressemøde i Statsministeriet tirsdag den 29. december 2020, kl. 19.00 oplyste statsministeren, at den delvise nedlukning og de forskellige restriktioner, som blev iværksat den 16. december 2020 i hele landet, nu forlænges til den 17. januar 2021.  Det betyder, at indendørs idræts- og foreningsaktiviteter, herunder bridge, fortsat er lukket ned.

Husk også at det nationale forsamlingsforbud på max 10 personer og brugen af mundbind i offentligt rum fortsat er gældende frem til d. 28. februar 2021.

 

 

 

Opdateret onsdag d. 16. december 2020

Fra onsdag den 16. december kl. 16.00 gælder de skærpede restriktioner nu hele landet. Således skal al bridgeaktivitet nu lukke ned i hele landet. Restriktionerne er gældende indtil d. 3. januar 2021.

 

 

 

Opdateret torsdag d. 10. december 2020

På dagens pressemøde udvidede myndighederne de skærpede restriktioner til også at omfatte alle kommuner i region Sjælland og region Midtjylland samt kommunerne Aalborg, Vejle, Fredericia og Middelfart. De skærpede restriktioner træder i kraft fredag d. 11. december kl. 16.00. Således er der nu 69 kommuner, hvor al bridgeaktivitet skal lukke ned. Restriktionerne er gældende indtil d. 3. januar 2021.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard nævnte også på pressemødet at lønkompensationsordningen som man kender fra foråret nu genindføres i hele landet. Ydermere indledes der i dag forhandlinger om yderligere at forbedre de øvrige hjælpepakker til erhvervs- og kulturlivet. Så snart vi ved mere herom og hvad det betyder for bridgeklubber melder vi naturligvis ud. 

 

 

 

Opdateret mandag d. 7. december 2020

På baggrund af de nye udmeldinger fra myndighederne, har vi netop udsendt en orientering til klubberne. Du kan læse den her.
Du kan her desuden finde en Q&A fra Kulturministeriet til de regionale restriktioner i Region Hovedstaden, dele af Sjælland samt Odense og Aarhus.